Prima pagină » Titlurile zilei » Imaginile care au scandalizat internetul! O divă blondă din Iași, care merge cu transportul în comun, și-a bătut cățelul cu poșeta peste cap – FOTO/VIDEO

Imaginile care au scandalizat internetul! O divă blondă din Iași, care merge cu transportul în comun, și-a bătut cățelul cu poșeta peste cap – FOTO/VIDEO

16 mai 2024, 02:00, 24 ,
Petronel Ștefan în Titlurile zilei

Un video cu o divă blondă din Iași care își lovește câinele cu poșeta a făcut valuri pe internet. Oamenii au cerut ca poliția să se sesizeze de îndată după ce au văzut imaginile

Un filmuleț postat acum două zile pe internet a creat un val de reacții în comunitatea ieșeană. Un cățel este lovit cu o poșetă în cap de o tânără care a urcat într-un autobuz de la rondul Canta. Cineva a filmat incidentul după ce a observat că femeia este agresivă cu animalul de companie.

O divă blondă din Iași și-a lovit câinele cu geanta

La rondul din Canta, câțiva oameni au asistat la o scenă incredibilă. O tânără care a luat autobuzul a început să lovească un câine. Nimeni nu înțelegea ce se întâmplă, iar cineva a filmat incidentul. Mai târziu au aflat că era câinele ei și s-a ținut după ea când a plecat de acasă.

Nervoasă că animăluțul o urmărește și vrea să urce în autobuz, tânăra a început să țipe la cățel și l-a lovit cu poșeta în cap. Animalul doar dădea din coadă, chiar și după ce a fost lovit. Un bărbat privea cu mâinile în șold în timp animalul era lovit. Călătorii de la CTP Iași au voie cu animalele de companie în mijloacele de transport, dacă respectă regulamentul. Lovirea unui animal se poate pedepsi cu amendă sau chiar cu închisoarea. Totuși, nimeni nu știe ce s-a întâmplat cu animăluțul după ce stăpâna lui a plecat.

„Ce inimă să ai. De ce trebuie să îl lovești? Așa se cunoaște un om, după comportamentul față de un suflet fără apărare. Chiar nu era nimeni în apropiere să o dea jos”, a scris o tânără în comentarii.

Toată lumea a condamnat-o pe tânără

După ce a apărut videoclipul în mediul online, pe mai multe grupuri de Facebook din Iași, zeci de oameni au început să comenteze. Majoritatea au condamnat-o pe tânără pentru gestul făcut. Femeia a reacționat la videoclipul postat și a trimis mesaje către care o criticau. Totuși, unii oameni au spus că trebuie sesizată Poliția Animalelor. Atunci, fata din videoclip nu a mai răspuns și și-a restricționat accesul pe profil.

„Ar trebuit trimisă filmarea la Poliția Animalelor, să se sesizeze. Eu aș acorda amenda maximă pentru așa ceva”, a spus Ionuț, din Iași.

Oamenii nu au înțeles comportamentul femeii, având în vedere că era animalul ei și nici măcar nu era agresiv.

„Nu înțeleg de ce îți mai iei un animal dacă nu îl iubești și nu vrei să ai grijă de el. Dacă eram eu în autobuz, sigur interveneam și îi zicem ceva femeii”, a precizat Anca în comentarii.

O divă blondă din Iași a uimit internetul cu gestul său de neînțeles, când și-a lovit cățelul cu poșeta peste cap.

Comentarii
  • Asta se va si marita. Cu unul care va primi genti in cap, la concurenta cu cainele. Si merge si la vot, spre deliciul iubitorilor democratiei.

  • Ooofff
    Trebuia să urce javra în autobuz ?
    Asta mai trebuie acum ….
    Cei care au javre in casa luați o pungă cu voi in parcuri . Știți ce lăsați în urma …..
    Parca trăim la tara …..

  • Curva are profilul SENELA QUEEN, o parasuta din pacuret, ce sa ceri de la o cioara spurcata??

  • Divă este numită o cântăreață sau actriță de succes, admirată de public, cine este trompeta din subiect, nu am auzit de ea?!

  • diva 🙂

  • Sefu de serviciu

    jenibilă cățeaua

  • O idioata si o partaitoare, iar Politia Animalelor trebuie sa se autosesizeze de acest eveniment prezentat in presa si sa o amendeze conform legislatiei in vigoare.
    De fapt merita chiar ea nu una ci mai multe posete in capul ala sec de ,, iubitoare de animale „.

  • A crezut ca_ i iohanis sau colacu. Foarte bine a facut, de ce iohanis si colacu nu stau acasa cumintei la rahovita , de ce dadeau din coada si o urmareau?

  • Idioata peste masura…si iresponsabila. Pana in statia de autobuz chiar nu si-a ridicat ochii din telefon sa vada cainele dupa dansa? Pacat ca nu i se vede fata, tare o smotocesc daca o zaresc…Saracul caine. Cat despre comentariul „d-lui Mihai”, javrele in acest caz au doua picioare…. intradevar este de bun simt si obligatoriu ca fiecare sa stranga dupa caine, dar…vedem ce specimene de stapan au unii caini….si data viitoare cand te mai dai cu autobuzul, sper sa dai peste aceeasi javra cu 2 picioare, sa faci cunostinta cu papornita ei…orasanule

  • Astea-s primele care se mărită! Din cauză că voi, bărbații, faceți ORICE pentru 🐱 ORICUM ar fi aia. 🫤

    Nu știu nici un cuplu în care EL spune vreodata “nu”, sau ca nu e de acord cu nu știu ce.

    DE CE SUNTEȚI AȘA BLEGI??? 😫😫😫

  • semnati petitia fara animale de companie in Iasi. Companie umana sau alcool. Atat. Pentru un oras curat si euforic.

  • Pe cainele ala il cheama ciolacu. Voiati sa mearga cu ciolacu la munca si sa – l plimbe si cu autobuzul? Cine o primeste cu ciolacu in autobuz toti ar fi facut panarama,cine o primeste cu ciolacu la munca toti ar fi facut banarama. Atunci de ce comentati impotriva ei?

  • Mihai, tu știi mai bine cum e la tara 🙂

  • Care Diva?! Ati innebunit? O toparlanca care a crescut cu palme in cap si pumni in burta , nu poate avea altfel de reactii. Daca ar fi inchis o usa sau o poarta, cainele nu ar fi urmat-o la autobuz.

  • E satula de doggy style :-))

  • Care lingeți in cur câinii luați și căcatul din parcuri ….
    Nu fiți precum animalele

  • Mihai, 💩 si hai 🤣

  • Oamenii - cea mai abjectă specie

    Pentru ignoranți: 💩 de prin parcuri si de pe trotuare e al câinilor CU STAPANI.

    De ce nu le spuneți nimic stăpânilor de caini? Niciodata nu am vazut sa i se atragă atentia unuia cu un caine, ca nu strange.

    Nu e vina animalelor. N-aveti creier deloc 🤏

  • o nebuna ce trebuie bagata la zdup si tratata la cerebelin

  • Voi nu v-ați gândit ca poate la abandonat de ce a timp și cățelul a recunoscut-o și sa bucurat ca a văzut-o și ia la fugărit??? Urat gest trebuie sesizata politia!!!

  • Vlahul negru

    Pentru toți cei care se leagă de 💩 de cățel. Iasul este plin de pisatul și 💩 oamenilor. Canalizările blocurilor colcăie de mizerii iar orașul miroase atat de urat, încât ți se întoarce stomacul pe dos. Pana și țiganul de Ciolacu v- a pus cu botul pe labe. Sunteți lași când este vorba de om, dar aveți reacțiile criminalilor frustrați și psihopați când vine vorba de animale. Sunteți puturoși, murdari, bețivani, inculți și enorm de prosti. Nu numai romanii din celelalte zone ale tarii rad de voi, dar sa-i auziți pe moldovenii de dincolo de Prut. Ignorantilor

  • Radu de la Pacuret

    Vad ca va intereseaza mai mult cainii decat copii agresati in scoli si pe orunde, deci si voi sunteti tot caini, nu reusiti sa faceti diferenta intre caine si om,

  • Asta e o curveta ieftină căreia îi miroase gaoaza a conserva de pește. O știe tot Pacurariul ca au dat în ea așa cum dă ea în câine. Numai în cap i-au băgat-o ca jos , am mai zis candeste rău

  • Cica i s-a deschis un dosar penal pe ranire cu intentie a animalelor. Interesant e ca directorul Stoica lauda acest gest chiar pe pagina Companiei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

`
`