Cancan ultimă oră

Încă o lovitură dură pentru Loredana Chivu în procesul cu fostul iubit. I-a fost respinsă cererea

Publicat: 29 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Încă o lovitură dură pentru Loredana Chivu în procesul cu fostul iubit. I-a fost respinsă cererea
Încă o lovitură dură pentru Loredana Chivu în procesul cu fostul iubit. I-a fost respinsă cererea

Loredana Chivu trece din nou prin momente complicate din cauza fostului partener! Încă o lovitură grea pentru vedetă în procesul cu fostul ei iubit! Blondinei i-a fost respinsă cererea de a-și recupera bunurile de lux.

Nu este pentru nimeni un secret faptul că Loredana Chivu a trecut prin clipe destul de grele din cauza fostului ei partener.

Lovitură grea pentru Loredana Chivu

Potrivit ultimei decizii a Insanței judecătorești, Loredana Chivu nu își poate recupera nici în acum lucrurile care i-au fost luate din casă. Vedeta a încercat să facă tot ce i-a stat în putință pentru a se bucura de bunurile sale materiale, însă fără vreun rezultat.

„Soluția pe scurt: Respinge excepția autorității lucrului judecat invocată de intimata (…) lichidator judiciar al debitoarei (…) și de intimatul și (…) Admite excepția de inadmisibilitate invocată de intimata (…) în calitate de lichidator judiciar al debitoarei (….) Respinge ca inadmisibilă cererea de suspendare până la soluționarea cererii de apel a efectelor încheierii civile nr. 94/15.02.2024 pronunțată de Tribunalul Arad în dosarul nr. 3466/108/2021/a5, în ceea ce privește măsura instituirii sechestrului asigurător asupra bunurilor apelantei, formulată de apelanta Chivu Daniela Loredana, în contradictoriu cu intimații (…) în calitate de lichidator judiciar al debitoarei (…) Dispune restituirea către apelanta Chivu Daniela Loredana a cauțiunii în sumă de 1.000 lei, consemnată la dispoziția Curții de Apel Timișoara cu recipsa de consemnare nr. 210188435/1 din 29.04.2024”, se arată pe Portal Just.

Reamintim faptul că Loredana Chivu a avut și ordin de restricție împotriva fostului eie partener. Vedeta a trecut prin clipe de coșmar atunci când recuperatorii i-au intrat în casă și i-au luat lucrurile.

Vedeta, primele declarații după discuțiile cu polițiștii și executorii

La scurt timp după ce s-a trezit cu executorii în casă, Loredana Chivu s-a apărat în fața acuzațiilor. Vedeta a mărturisit atunci că ea nu a luat niciodată salariu de la fostul ei partener, dar și că nu a semnat nimic în firma acestuia.

„Nu mi-am luat niciodată salariu de la el, nu am semnat niciodată nimic în firma lui, nu există! Între mine și el nu a fost o relație de salariu sau împrumut. El acum poate să zică orice. A depus 30 de procese cu aceeași acțiune, sechestru, a găsit un judecător care a aprobat. (…) Același proces a fost respins la Dâmbovița, identic, și îl aprobă în altă parte. Eu ce fac? La mine nu se mișcă treburile, dar la el se mișcă, cu șpagă și cu ce face el. (…) Sunt femeie, vreau să îmi văd și eu de viața mea, să îmi fac familie, să fac copii, am alte treburi de făcut decât să stau să mă cert. Nici măcar nu am făcut public să sunt urmărită, că sunt amenințată, că sunt filmată în sală, nu am mai făcut public nimic pentru că îmi doresc să scap de toate lucrurile astea și nu pot”, a mărturisit Loredana Chivu.

Loredana Chivu a ținut să precizeze atunci că era urmărită și amenințată. Vedeta a cerut la acel moment să fie lăsată în pace de fostul ei partener, pentru că vrea să fie liniștită și își dorește să își întemeieze o familie.

Adauga un comentariu