Local

Încă o tragedie la Iaşi! Bunică, mamă și nepoată, moarte dupa ce casa în care locuiau s-a aprins – EXCLUSIV, FOTO, VIDEO, UPDATE

Publicat: 17 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii

În urmă cu puțin timp a izbucnit un incendiu în județul Iași, în comuna A.I. Cuza. Din primele informații deținute de reporterii BZI, se pare că flăcările se manifestă la o casă, incendiul este violent și se întinde pe o suprafață de aproximativ 50 de mp.

UPDATE 2: „A fost un incendiu de locuință la o casă situată în satul Alexandru Ioan Cuza. S-au înregistrat trei victime decedate, intoxicate cu fum (o familie: bunica, fiica şi nepoata): B. Daria, în vârstă de 14 ani, B. Florentina, 47 ani şi Z. Elena de 84 ani. La caz s-a deplasat un Echipaj de Prim Ajutor de la Tg. Frumos și un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean de tip C”, a transmis prof. dr. Diana Cimpoeșu, șefa UPU SMURD Iaşi.

UPDATE: Toate cele trei persoane intoxicate cu fum au decedat.

Știre inițială

La locul evenimentului se deplasează 2 autospeciale de intervenție și stingere cu apă și spumă din cadrul Sectiei de Pompieri Tg. Frumos și un echipaj de prim ajutor calificat.

Din păcate, în urma incendiului, au rezultate 3 victime, dintre care 2 adulți și 1 copil. Victimele, 2 femei de 84 și 47 de ani și o minoră în vârstă de 14 ani, sunt intoxicate cu fum și sunt în stop carido-respirator.
Echipajele de intervenție sosite la locul intervenției execută manevrele de resuscitare.

Revenim cu detalii!

Adauga un comentariu