Local

Incendiu la o casă din Iași după ce mai mulţi oameni ai străzii au vrut să se încălzească EXCLUSIV FOTO, VIDEO

Publicat: 15 ian. 2021
Incendiu casă Smârdan
Incendiu casă Smârdan

În cursul nopţii trecute, la o casă de pe strada Smârdan a avut loc un incendiu uriaș. Vorbim despre o casă în care locuiau mai multe persoane fără adăpost. Pompierii au intervenit de urgentă la faţa locului pentru a stinge focul.

Focul s-a extins imediat în mai toată casă iar în zonă a apărut un nor imens de fum degajat din zona în care s-a produs incendiul.

Incendiu într-o casă de pe strada Smârdan din Iași

Autorităţile au fost anunţate în cursul nopţii trecute, în jurul orei 3 dimineaţă despre faptul că pe strada Smârdan a izbucnit un incendiu. La fața locului au intervenit mai multe echipaje ale pompierilor. După câteva ore, incendiul a fost lichidat.

Întregul eveniment s-a produs din cauza unor oameni fără adăpost care locuiau în respectiva casă. Concret, proprietarii de drept ai casei i-au lăsat pe bărbaţi să stea, până în primăvara în locuinţă. Casa urma să fie demolată în primăvară.

Bărbaţii care locuiau în respectivul imobil au făcut focul în soba din locuinţa şi s-au trezit brusc cu fum şi cu flăcările care s-au extins arzând tot acoperişul.

De altfel, în judeţul Iași incă de la începutul iernii au avut loc mai multe incendii cauzate de probleme la sistemul de încălzire. Vorbim despre faptul că multe persoane aprind focul în sobe fără să cureţe coșul de fum, iar din aceste considerente, în judeţul Iași au murit mai multe persoane.

Pompierii ieșeni au lansat în repetate rânduri mai multe semnale de alarmă în care au explicat riscurile la care se expun persoanele care nu îşi verifică sursele de încălzire.

Comentarii
  • UNDE ERAU OAMENII STRAZI PE VREMEA COMUNISTILOR ? IN ACEST CAPITALISM DE CARE MULTI SUNT MANDRII CA AU PUTUT FURA SI IMBOGATI GASIM COPII PE STRAZI ,ANALFABETI ,OAMENI AI STRAZII ,DROGURI ,CLANURI MAFIOTE ,TIGANII ISI FAC DE CAP ,TINERII PLECATI SLUGI ,SP[ALA LA CUR ITALIENI SI ALTE NATII .MANDRIA DE NEAM NU MAI ESTE .TOTI BORFASII MINCINOSI NE CONDUC ,UN NEAMT URMAS A LUI HITLER IN FRUNTEA TARII SI TOT ASA .ASTA AVEM ACUM IN CAPITALISM ,HOTII ,MINCINOSII ,SI POTLOGARII TRAIESC BINE ,IAR CEI CINSTITI SUNT SARACI SI PRIVITI DE SUS DE ACESTE LICHELA CARE CONDUC .BANII SUNT NUMAI PT EI .

  • Ilie au zis mersi nu ai vazut video? Au vrut sa sape si gradina. Sper sa iti ia si tie foc casa sa te fac si eu cretin. In alta ordine de idei, mama copiilor vorbeste frt corect gramatical pentru cineva fara adapost. Imi este foarte mila de ei. Ar trebui ajutati aceste 3 suflete.

Adauga un comentariu