Local

Incendiu la o clădire din zona Cimitirului Evreiesc. Pompierii intervin de urgență

Publicat: 21 mai 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Incendiu la o clădire din zona Cimitirului Evreiesc. Pompierii intervin de urgență
Incendiu la o clădire din zona Cimitirului Evreiesc

În această seară, 21 mai 2022, un incendiu a izbucnit la o clădire din municipiul Iași, în zona Cimitirului Evreiesc. La fața locului intervine o autospecială de intervenție și stingere cu apă și spumă din cadrul Detașamentului 1 de Pompieri Iași.

 

 

Comentarii
  • Scene șocante au avut loc într-o scară de bloc din Bucuresti. Javier Herraez angajat al companiei Huawei Enterprise departamentul NOC Bucuresti a fost surprins pe camerele video din interior în timp ce pipăia o fetiță in varsta de opt ani. Acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

    Javi Herraez de nationalitate spaniola se află în arest preventiv momentan
    cu mai multe capete de acuzare de pedofilie.

    Micuța le-a povestit tot părinților săi, iar, la scurt timp, aceștia au făcut cazul public pe o rețeal de socializare. În imaginile video s-a observat cum bărbatul, Javier Herraez, o atinge pe fetița de opt ani în zona intimă, iar la întreaga situație asistă și un băiețel care se jucase cu cea mică, în fața blocului.

    Potrivit informațiilor, nu ar fi prima oară când bărbatul spaniol angajat al Huawei Enterprise Bucuresti are un asemenea comportament pedofil. Acesta a fost prins de oamenii legii la Brașov și se află în arest preventiv pentru 30 de zile. Javier Herraez riscă până la trei ani și zece luni de închisoare

    El a fost acuzat si de mai multe colege de serviciu din Huawei Enterprise Bucuresti de hartuire sexuala, dupa ce a incercat sa profite de ele la o petrecere a companiei, si le-a trimis poze sexuale explicite fara consimtamantul lor. In Malaga si Madrid

Adauga un comentariu