Cancan ultimă oră

Incident la nunta lui George Simion. Una dintre nașelele cuplului a leșinat în timpul ceremoniei religioase

Publicat: 27 aug. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Incident la nunta lui George Simion. Una dintre nașelele cuplului a leșinat în timpul ceremoniei religioase
Una dintre nașele lui George Simion și ale Ilincăi Munteanu a leșinat

Nunta lui George Simion, anunțată cu mult timp în urmă, a ținut multă lume cu sufletul la gură, căci politicianul a susținut mereu că va fi un eveniment memorabil, desfășurându-se în stil tradițional și găzduind în jur de 10.000 de români.

Astăzi, este ziua cea mare, căci George Simion și Ilinca Munteanu și-au jurat iubire veșnică în fața lui Dumnezeu, într-un cadru cum nu s-a mai pomenit.

Nașa lui George Simion a leșinat la nuntă

Nunta la care a fost invitată toată România este în plină desfășurare la acest moment, dar până acum, printre miri, nași și petrecăreți, și-a făcut loc și neprevăzutul.

Cel mai recent eveniment alarmant de la nunta anului a avut loc chiar în timpul ceremoniei religioase.

Slujba căsătoriei s-a ținut într-un altar improvizat, acolo unde un sobor de preoți, în frunte cu ÎPS Teodosie, a oficializat ceremonia, alături de nașii, trei perechi la număr, familiile și prietenii mirilor.

Însă, cel mai probabil din cauza căldurii, un moment tensionat a avut loc în altar și asta pentru că una dintre nașele cuplului a leșinat.

Femeia se afla chiar în stânga miresei, iar la un moment dat, s-a dezechilibrat și a fost la un pas de a pica peste soția lui George Simion.

În ajutorul ei au sărit nuntașii și soțul, i-au oferit apă, au scos-o din mulțime, iar preoții și-au continuat slujba. De precizat este și faptul că nașa este și însărcinată, cauza leșinului putând fi din acest motiv.

De altfel, acest incident nu este singurul care le-a umbrit fericirea proaspeților miri. În urmă cu doar câteva ore, când lumea deja se adunase la nunta omului politic, un mesaj anunța faptul că o bombă va exploda chiar în mijlocul evenimentului pus în scenă de liderul AUR.

În scurt timp, la fața locului au ajuns la multe trupe de pirotehniști, adeverindu-se că alarma a fost falsă, totul fiind sub control, ceea ce a făcut ca nunta să continue cu artiști de seamă, hore și mâncare pe alese.

„Astăzi, 27 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfășurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă”,  a transmis IPJ Vâlcea.

Adauga un comentariu