Local

Incident violent în Iași. Un hoț s-a tăiat cu cuțitul atunci când a fost prins de paznici

Publicat: 11 aug. 2020

Incident violent în Iași. În această seară, în jurul orei 18.30, un hoț a fost prins, în timp ce încerca să iasă din magazinul Lidl de pe strada Pantelimon Halipa nr. 3C. Acesta a fost inițial oprit de paznicii supermarketului. Într-un moment în care aceștia nu erau atenți bărbatul s-a tăiat pe braț cu un cuțit. Paznicii au sunat la numărul unic de urgență 112 pentru a solicita intervenția unei echipe de Poliție. Oamenii legii i-au acordat primul ajutor bărbatului. În scurt timp și-a făcut apariția și o Ambulanță care l-a preluat hoțul rănit.

Ținându-se cont de comportamentul bărbatului, imediat după ce va ieși din spital va fi direcționat către Institutul Socola pentru a fi supus unei expertize psihiatrice. Din fericire, în urma incidentului, nicio persoană nu a mai fost rănită.

Un individ cu aere de șmecher a pus mâna pe un cuțit și a intrat în curtea unui cunoscut! După incident, a plecat la muncă în Anglia și i-a ignorat pe oamenii legii! Acum este acuzat de violare de domiciliu, distrugere și amenințare

Procurorii ieșeni l-au trimis în judecată pe un individ cu aere de șmecher! Acesta este acuzat că a pus mâna pe un cuțit și a intrat în curtea unui cunoscut! După incident, a plecat la muncă în Anglia și i-a ignorat pe oamenii legii! Acum va fi nevoit să dea socoteală pentru violare de domiciliu, distrugere și amenințare

Un individ cu aere de șmecher a pus mâna pe un cuțit și a intrat în curtea casei unui cunoscut! După incident, a plecat la muncă în Anglia și i-a ignorat pe oamenii legii!
Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis recent în judecată pe Petru Aionițoaei. Acesta va fi nevoit să dea explicații în instanță pentru violare de domiciliu, distrugere și amenințare. Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Mai apoi, magistrații vor asculta ce au de spus procurorii și individul, pentru a putea lua o hotărâre în acest caz.

Petru Aionițoaei, acuzat de violare de domiciliu, distrugere și amenințare

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată pe Petru Aionițoaei, sub acuzațiile amintite, în urma unui incident grav, care a avut loc în urmă cu aproximativ 2 ani.

„În cauză s-a reținut că, în noaptea de 15 spre 16 septembrie 2018, în jurul orei 23:30, inculpatul Petru Aionițoaei a pătruns fără drept în curtea locuinței persoanei vătămate F.D.C., din satul și comuna Mogoșești, din județul Iași. Acesta avea un cuțit în mână și i-a adresat amenințări cu moartea și cu exercitarea de acte de violență fizică persoanei vătămate. Mai mult, inculpatul a tăiat folia unui palet cu cărămidă tip BCA și a distrus mai multe cărămizi, după care a spart becul de la intrarea în locuință și a distrus o bicicletă”, a declarat Dragoș Bordianu, prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Individul cu aere de șmecher i-a ignorat pe oamenii legii și a plecat la muncă în Anglia

Anchetatorii ieșeni au precizat faptul că Petru Aionițoaei nu s-a prezentat la audieri, în acest caz.

„Petru Aionițoaei nu s-a prezentat la citarea organelor judiciare pentru a fi audiat în calitate de inculpat în prezenta cauză. Pe numele inculpatului a fost emis un mandat de aducere. Cu ocazia punerii în executare, s-a constatat că inculpatul a plecat la muncă în Anglia”, a încheiat prim-procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, Dragoș Bordianu.

Acum, urmează ca magistrații de la Judecătorie să stabilească ce se va întâmpla cu individul acuzat de violare de domiciliu, distrugere și amenințare. De remarcat este faptul că în ultimele luni, în județul Iași a crescut simțitor numărul unor astfel de infracțiuni, cu violență. Astfel, zeci de indivizi au ajuns în atenția oamenilor legii. În general, astfel de fapte sunt comise de persoane aflate sub influența băuturilor alcoolice și pe un fond conflictual mai vechi.

Adauga un comentariu