Medicamente

Influența aportului de creatină asupra creșterii performanțelor fizice

Publicat: 22 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Influența aportului de creatină asupra creșterii performanțelor fizice

Suplimentele pe bază de creatină sunt unele dintre cele mai populare suplimente în ziua de azi. Creatina este o substanță produsă de corp ce eliberează o cantitate mare de energie într-un interval scurt de timp. Deoarece corpul uman produce o cantitatea de creatină limitată, de cele mai multe ori, mai ales în cazul sportivilor de performanță, cantitatea de creatină trebuie suplimentată. Societatea internațională de sport și nutriție a declarat că suplimentele pe bază de creatină sunt considerate cele mai eficiente suplimente nutritive existente în momentul de față pe piața de profil.

Weider vine în sprijinul sportivilor oferindu-le produse de calitate superioară care-i ajută să-și intensifice potențialul și capacitatea de antrenament la nivel înalt. Astfel, vă recomandăm următoarele suplimente pe bază de creatină :

Maximum Krea-Genic este utimul tip de creatină realizat de cercetătorii de la Weider Nutrition – o creatină monohidrat micronizată cu PH-ul modificat. Produsul susține creșterea musculară. Creatina monohidrat este forma pură de creatină existenta folosită de obicei în suplimentele pre și post antrenament.

Creatine HCL este un produs special conceput pentru culturiștii și sportivii de performanță. Creatina HCL de la Weider este formată din clorhidrat de creatină de înaltă calitate, având o formulă deosebit de eficace pentru culturiștii și sportivii de performanță care au nevoie de un boost de energie la antrenamente.

Pure Creatine Pack Duo

Un alt produs excellent de la Weider pe bază de creatină este Weider Pure Creatine Powder – care oferă o doză de energie imediată pentru antrenamentele intense și o formă mai bună.

Pentru rezultate optime, după antrenamente intense cu până la 8 repetări per set, amestecați o linguriță de Pure Creatine cu Gold Whey sau Premium Whey și consumați amestecul imediat. Este de asemenea recomandat să reduceți consumul de cafea la maximum 4 cești pe zi.

Pentru rezultate optime zi de zi, alegeți calitatea Weider recunoscută de specialiștii în bodybuilding din întreaga lume. Din 1936, producem suplimente pe care vă puteți baza pentru a vă atinge obiectivele de fitness.

Adauga un comentariu