Local

Informații tulburătoare dezvăluite de către avocatul acuzat de înșelăciune pe nedrept! Ionela Dumitru a trunchiat detaliile

Publicat: 30 nov. 2022
_____ Vizualizări 9 Comentarii
Informații tulburătoare dezvăluite de către avocatul acuzat de înșelăciune pe nedrept Ionela Dumitru a trunchiat detaliile
Andrei Zuza este avocatul care a fost acuzat de înșelăciune, de o persoană cu care a lucrat

Avocatul acuzat de înșelăciune dezvăluie informații tulburătoare, care o privesc pe fosta lui clientă, Ionela Dumitru. Acesta a încercat să o înțeleagă și să o ajute pe aceasta, dar din lipsa unor informații concrete, s-a demarat mai greu procedura. Andrei Zuza i-a explicat acesteia și au încercat să găsească împreună o soluție potrivită. Mai mult decât atât, acesta își dovedește corectitudinea în ceea ce privește colaborarea sa cu Ionela Dumitru

Andrei Zuza este avocatul care a fost acuzat de înșelăciune de o persoană cu care a lucrat și care susține că a rămas cu o pagubă de 1.500 lei și cu opt luni de zile pierdute, din cauza faptului că avocatul, pe care l-a plătit, nu și-a respectat îndatoririle.

o poza cu Ionela Dumitru
Ionela Dumitru este fosta clientă a avocatului, pe care îl acuză de înșelăciune, în pofida corectitudinii lui

Informații tulburătoare dezvăluite de către avocatul acuzat de înșelăciune!

o poza cu o conversatie dintre Ionela și avocat
Andrei Zuza își dovedește corectitudinea vis a vis de clienta sa, prin conversațiile, pe care le-a avut cu dumneaei în data de 20 septembrie

Andrei Zuza a mai colaborat cu familia Ionelei Dumitru, reprezentându-i pe frații săi în instanță. Acesta a reziliat contractul cu ei din cauza unui comportament neadecvat, pe care l-au avut în timpul unei vizite la penitenciar.

„S-a dat soluția definitivă la Curtea de Apel în dosarul băieților, fraților dumneaei, acum pe 17 noiembrie. Le-au respins apelurile și a rămas soluția definitivă. La doi dintre frați le-au dat 7 ani și la celălat 8, pentru că mai avea o problemă din urmă și s-a adunat. Practic i-a dat 7 ani plus încă unul. La un moment dat, ei spuneau că din vina mea au ajuns frații ei să fie condamnați”, declară pentru reporterii BZI avocatul, Andrei Zuza.

Ionela Dumitru i-a mai povestit despre obținerea pensiei alimentare, din partea tatălui copilului lor, însă la început, nu luase o decizie concretă. Avocatul i-a explicat în tot acest timp despre cele necesare și rămăsese la aprecierea ei, dacă își va dori să înceapă procedurile.

„Ea mi-a tot povestit de un an și ceva, numai că a fost numai o discuție de principiu. Ea se plângea că poate o ajut să fac asta, da să vadă că nu răspunde la telefon. Fostul ei soț este plecat în Marea Britanie, la muncă, însă neavând o adresa, nu am putut demara totul așa repede. Eu i-am explicat anumite lucruri. I-am spus chiar și de ideea de citare prin publicitare.

I-am zis că nu se poate realiza totul chiar așa ușor, dar ea voia repede. Însă, dacă nu o ajuta prea mult, am încercat să dau de o adresă, în care să se vadă unde lucrează, ce venituri are, și să se poată stabili o pensie de întreținere. Nu era un dosar așa de greu, dar neavând o adresă, nu puteam să-l citez pe om. El putea să spună că nu știa”, adaugă avocatul.

Avocatul susține că a fost o perioadă în care s-au axat pe investigare, dar în acest timp n-au găsit nicio adresă a pârâtului. După puțin timp, aceștia s-au întâlnit și au avut o discuție despre următoarele demersuri, pe care puteau să le urmeze. Iar, la două săptămâni din momentul din care, Ionela s-a decis, acesta a depus acțiunea.

„La un moment dat, mi-a spus că s-a hotărât și să facem demersurile. Eu i-am zis că fără adresă tot nu vom putea face prea multe. Și ultima oară, ne-am întâlnit la Tribunal, dar cred că întâmplător. Eu mai aveam alte dosare și ea a venit că era procesul cu frații ei. În urma discuției de atunci, pe 20 septembrie, mi-a spus unde lucrează și să luăm toate datele.

Ulterior, mi-a spus să-i trimit numărul de dosar ca să-l aibă și să începem procedura, despre care am discutat la Tribunal, adică citarea prin mica publicitate. Am încercat să sun, să aflu dacă informațiile trimise sunt relevante și concrete, dar nu mi-a răspuns nimeni și nu am putut miza pe o informație publică de pe Facebook”, mărturisește Andrei Zuza.

o poza cu dovada faptului că actiunea este pusă în rol din data de 5.10
Acțiunea a fost pusă pe rol de către avocatul Andrei Zuza, la două săptămâni, după ce aceasta s-a hotărât să îl citeze pe fostul concubin prin mica publicitate

Andrei Zuza: „Acțiunea este depusă de 2 luni pe rol“

o poză cu contractul semnat de către Ionela
Andrei Zuza confirmă faptul că s-a semnat contractul, în urmă cu câteva luni, însă motivele au fost bine întemeiate și a încercat să vină în ajutorul ei

Andrei Zuza confirmă faptul că s-a semnat contractul, în urmă cu câteva luni, însă motivele au fost bine întemeiate și a încercat să vină în ajutorul ei, pentru că Ionela știa foarte bine că pentru soluționarea cazului are nevoie de o adresă sigură a fostului ei concubin.

„Contractul l-am încheiat cu câteva luni în urmă, nu mai știu exact. L-am încheiat inițial, pentru că mi-a spus că ar ajuta-o să obțină o casă în Anglia, pentru că și de asta a pornit toate demersurile acestea. Trebuia să arate că are un proces cu fostul ei soț, că nu se descurcă cu banii. Acesta a fost motivul și i-am zis «ok», încheiem contractul. Apoi am întrebat de plată și mi-a zis că eșalonat. Ea mai avea rate din urmă de achitat și am înțeles”, afirmă Andrei Zuza.

În schimb, Ionela Dumitru susține că a fost mințită de către avocat, însă acesta afirmă faptul că nu a făcut lucrul acesta niciodată. Din contra, el i-a explicat întodeauna procedura și a încercat să o susțină, astfel încât să poată găsi cea mai bună soluție.

„Acțiunea este depusă de 2 luni pe rol. Este acțiunea mea și documentele semnate de mine. Pe 20 septembrie, ea mi-a trimis mesaj să demarăm acțiunea, așa cum am discutat. După două săptămâni, acțiunea a fost depusă. Am explicat că am vrut să așteptăm să avem o adresă, să rezolvăm mai repede și ulterior când s-a decis să mergem pe ideea de citare prin mica publicitate, am mers și am și depus”, comunică avocatul acuzat de înșelăciune pe nedrept.

Comentarii
Adauga un comentariu