Titlurile zilei

Înmormântarea milionarului de la Loto, la mare secret. Apar noi detalii despre omul de afaceri Mihai Cazacu. „De ce nu ne dau filmările de la hotel?” – FOTO

Publicat: 25 sept. 2023
_____ Vizualizări 17 Comentarii
Înmormântarea milionarului de la Loto la mare secret. Apar noi detalii despre omul de afaceri Mihai Cazacu. De ce nu ne dau filmările de la hotel - FOTO
Mihai Cazacu, milionarul de la Loto, a fost înmormântat la Târgu Frumos, Iași

Înmormântarea milionarului de la Loto, Mihai Cazacu, a avut loc ieri, 24 septembrie 2023, la Târgu Frumos. Câteva rude, prieteni, cunoștințe și persoane pe care le-a ajutat l-au condus pe ultimul drum. Apropiații susțin că era atent la nevoile altora și își pun întrebări cu privire la moartea sa. Bărbatul din Iași a ajuns cunoscut după ce a câștigat, în anul 2008, suma de 3,8 milioane de euro la Loto

Mihai Cazacu, milionarul de la Loto, a murit acum câteva zile la Constanța, în urma unui infarct. În Constanța, ieșeanul avea contracte pentru realizarea lucrărilor de construcții. Bărbatul a fost înmormântat ieri, 24 septembrie 2023, la Târgu Frumos, unde rude, cunoștințe, prieteni și persoane pe care le-a ajutat cu bani l-au condus pe ultimul drum. După moartea lui Mihai Cazacu au început să apară detalii despre ce s-a întâmplat în ziua în care s-a produs nenorocirea.

„Eu trebuia să fiu acolo, cu el, dar nu am mers pentru că aveam de cules strugurii și mi-a zis că se duce el, să stau liniștit, să termin treaba. S-a dus în locul meu și a supravegheat șantierul, pentru că acolo aveam o lucrare. Mereu ne ajuta, dacă era nevoie, pe mine și pe colegii mei. Era un om foarte de ajutor, mereu săritor. Cu o zi înainte de nenorocire spunea că îl doare în piept. A doua zi era lângă mașină și deodată a căzut din picioare și a murit. Nu ne-a venit să credem când am auzit. Medicii spun că a făcut infarct, dar el nu se știa cu probleme la inimă. Era și vaccinat. Nu avea probleme de sănătate”, spune unul dintre muncitorii care lucrau la firma de construcții a lui Mihai Cazacu.

Înmormântarea milionarului de la Loto, la mare secret

Milionarul de la Loto a decedat la Constanța, în parcarea hotelului unde făcea renovări, miercuri. Rudele l-au adus acasă, la Târgu Frumos, unde a fost înmormântat. Acestea sunt nemulțumite că nu au fost prezentate în spațiul public și faptele bune pe care le făcea Mihai Cazacu, dar și de faptul că nu au primit imaginile de pe camerele de supraveghere de la hotelul unde s-a întâmplat nenorocirea. Își pun întrebări cu privire la moartea lui.

„De ce nu ne dau filmările de la hotel, să vedem și noi ce s-a întâmplat cu el? Avea 60.000 de lei la el, dar nu i-am mai văzut noi, soția. Nu vor să ne dea filmările. Se spunea că nu sunt bani să-l înmormânteze familia. Nu e adevărat! El și familia lui se descurcau foarte bine! Să vedeți câți copii au venit la el sâmbătă seara, oameni pe care i-a ajutat.

Toată lumea a prezentat partea negativă, că a fost prins băut la volan, că nu știu ce a mai făcut. Dar că a ajutat copii, oameni de toate felurile, i-a împrumutat pe toți și nu i-au mai dat banii înapoi nu a mai zis nimeni. A pus tablă pe biserica de aici (n.r. – Biserica Cuvioasa Parascheva din Târgu Frumos), a înmormântat pe banii lui oameni care nu aveau bani, la Liteni. Pe toți care-i cereau ajutorul îi ajuta“, susține sora decedatului.

Pe milionar l-a ajuns blestemul banilor câștigați ușor

Ieşeanul a pierdut toţi banii şi a fost condamnat la închisoare după ce a săvârşit mai multe infracţiuni. Milionarul de la Loto a avut probleme cu poliţia în anul 2013, după ce a fost prins băut la volan şi nu a vrut să sufle în aparatul etilotest. În cele din urmă a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice.

Mihai Cazacu avea o alcoolemie de 2,65 mg/l alcool pur în sânge. Potrivit specialiştilor, cazurile din literatura de specialitate arată că organismul uman cedează de la o alcoolemie de 2,5 mg/l alcool pur în sânge, iar individul poate intra în comă sau chiar deceda la o astfel de cantitate de alcool ingerată. Nu a fost cazul milionarului ieşean care, într-adevăr, nu se putea ţine pe picioare, însă a găsit puterea de a se certa cu poliţiştii de la Secţia 2, care l-au tras pe dreapta pentru un control de rutină.

De asemenea, Cazacu a avut mai multe firme care au fost implicate într-o reţea de evaziune fiscală. Toate aceste probleme l-au afectat. În urmă cu câteva zile a decedat, iar la înmormântarea milionarului de la Loto au fost rude, prieteni și cunoștințe.

Comentarii
Adauga un comentariu