Sport

Ioan Niculae, decizie din închisoare! Ce se va întâmpla cu Astra, după retrogradarea în liga secundă

Publicat: 09 iun. 2021
Ioan Niculae
Ioan Niculae le-a transmis angajaților care au rămas în fruntea clubului Astra să nu renunțe la niciun contract și să continue activitatea.

Astra a retrogradat în Liga 2, iar mulți dintre fotbaliștii importanți de acolo, în frunte cu președintele Dani Coman, și-au anunțat plecarea. Ioan Niculae, finanțatorul fostei campioane, a luat o decizie importantă legată de acest business direct din închisoare.
Niculae le-a transmis un mesaj ferm angajaților, care erau total dezorientați în contextul celor mai recente evenimente.

Când va decide Ioan Niculae ce va face cu Astra

În spațiul public au apărut mai multe declarații, potrivit cărora Astra este la un pas de desființare. Niculae, care ispășește o pedeapsă cu închisoarea, le-a transmis angajaților care au rămas în fruntea clubului să nu renunțe la niciun contract și să continue activitatea.
Mai mult, se pare că omul de afaceri le-a mai transmis colaboratorilor săi că o decizie finală, legată de echipa de fotbal, se va lua abia după ce va ieși el de la penitenciar, susține Fanatik.
Niculae (66 de ani) a executat deja o treime din pedeapsă, dacă se iau în calcul și zilele petrecute după gratii în urma primei condamnări.

Patronul Astrei Giurgiu a executat deja 600 de zile de închisoare, iar eliberarea sa va fi luată în discuție la începutul săptămânii viitoare, la Comisia de liberări condiționate din cadrul penitenciarului Rahova, notează G4media.

Ioan Niculae ar vrea să preia un alt club și Dinamo e pe lista sa

Florentin Petre a vorbit despre posibilitatea ca Ioan Niculae să o preia pe Dinamo, după ce va ieși din închisoare. Ioan Niculae a fost condamnat definitiv la cinci ani de închisoare cu executare, pentru corupție în dosarul „Interagro”.
Potrivit procuorilor, în perioada august 2008 – martie 2009, între S.C. Interagro S.A. și SC Libarom Agri SRL, societate specializată în producție agricolă și tranzacții cu produse agricole, s-a încheiat și derulat un contract fictiv având ca obiect prestarea unor servicii de publicitate.
În plus, în perioada ianuarie – martie 2009, patronul grupului S.C. Interagro S.A., Ioan Niculae, a inițiat și desfășurat activități de corupere, prin intermediul inculpatului Gheorghe Bunea Stancu, al suspectului Said Baaklini și al unei alte persoane, al unor funcționari publici și înalți demnitari ai statului, cu scopul de a-i convinge să promoveze o Hotărâre de Guvern, prin care să fie acordate facilități fiscale privind subvenționarea achiziției de îngrășăminte chimice.

Adauga un comentariu