Cancan

Ioana Tufaru, despre a doua sarcină: „Nu pot accepta ideea de a fi o mamă…”

Publicat: 16 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ioana Tufaru despre a doua sarcină Nu pot accepta ideea de a fi o mamă
Ioana Tufaru nu își dorește încă un copil din cauza faptului că nu se vede a fi o mama bătrână

Ioana Tufaru are o familie frumoasă cu care se mândrește. Alături de partenerul și băiatul ei, Ioana trăiește clipe frumoase. Recent, ea a vorbit despre a doua sarcina. Potrivit spuselor sale, nu își dorește încă un copil din cauza faptului că nu se vede a fi o mama bătrână.

În urma cu șapte ani, fiica regretatei Anda Călugăreanu, a simțit pe pielea ei ce înseamnă noțiunea de familie. Ea a adus pe lume un băiețel, Lucas, care s-a născut cu doar 1,700 gr. Chiar și așa, aceștia au avut grija de băiat să ajungă la o greutate normală iar acum se bucura când îl văd cum crește.

Ioana Tufaru, despre a doua sarcină

Ioana Tufaru și Ionuț, soțul ei, au o familie fericită și un băiețel pe care-l adoră. Se simt împliniți și nu-și mai doresc un alt copil. Motivul? Fiica Andei Călugăreanu nu poate accepta ideea de a fi o mămică bătrână, care nu poate fi aptă din punct de vedere fizic și psihic pentru a-l crește.

În urmă cu șase ani, Ioana Tufaru și Ionuț începeau să înțeleagă ce înseamnă, cu adevărat, viața de familie. Fiica Andei Călugăreanu a adus pe lume un băiețel, Lucas, care s-a născut cu doar 1,700 gr, dar cu multă grijă a ajuns la o greutate normală. Deși viața a devenit mult mai frumoasă de când sunt părinți, Ioana și Ionuț nu se gândesc la al doilea copil. Consideră că au o vârstă prea înaintată și nu își doresc să aducă pe lume un copil de care să nu fie în stare să se ocupe.

”Nu îmi mai doresc al doilea copil. În ziua de astăzi este foarte greu să crești un copil. Atât fizic, cât și psihic te solicită foarte mult. Plus că tot timpul trebuie să fii în acțiune, tot timpul apar lucruri noi și trebuie să îi arăți. Pe lângă asta, mă apropii de vârsta de 44 de ani.

Dacă mai fac un copilaș, când o să aibă el 15 ani, eu o să fiu bătrână. Nu pot accepta ideea de a fi o mamă în cârje. Este mai bine așa. Îl iubesc pe Luca, este sufletul meu, dar nu îmi mai trebuie un al doilea copil.”, a declarat Ioana Tufaru pentru playtech.ro

Ioana Tufaru se confruntă cu mai multe probleme

Fiica regretatei artiste Anda Călugăreanu a fost destul de afectată de pandemie și recunoaște că suferă deoarece stă departe de teatru, de scenă și de actori. Cu toate acestea, pe de altă parte, Ioana Tufaru este fericită că poate petrece mai mult timp cu fiul său. Chiar dacă nu merge la grădiniță, copilul e bucuros că poate merge în parc să se joace cu copiii. De asemenea, Ioana face diverse activități cu Luca: desenează, rezolvă puzzle-uri ș.a.

Pe de altă parte, ea recunoaște că se descurcă mai greu cu banii, mai ales că soțul ei nu mai lucrează. Acesta a renunțat la serviciu după ce și-a depistat mai multe boli cronice. Din fericire, aceste afecțiuni sunt ținute sub control iar soțul Ioanei Tufaru ia tratament. Totuși, fiica Andei Călugreanu recunoaște că familia ei încă mai este ajutată de Gigi Becali. Iar în privința planurilor de Paște, Ioana Tufaru a precizat că vor sta acasă că în fiecare an, vor vopsi ouă și preparate tradiționale.

Adauga un comentariu