Cancan ultimă oră

Ion Şmecherul era în concediu când A MURIT! Iată ce l-a ucis pe tânăr. Culiță Sterp a făcut precizarea

Publicat: 01 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Ion Șmecheru’ a murit. Vestea a fost confirmată și de Culiță Sterp, care a oferit mai multe detalii despre moartea prietenului lor. Pe pagina sa de Facebook, celebrul artist a dezvăluit că Ion a murit după ce a intrat în comă alcoolică.

„Băutura nu e bună fraților, noi tot timpul i-am spus să o lase mai moale și am vrut sa îl aducem pe drumul cel bun, dar e foarte greu cand ești dependent. El de o luna de zile era in concediu si a cam băut in fiecare zi, astazi a intrat in coma alcoolica si din păcate nu s-a mai trezit, i-a cedat organismul! 😢”, a mărturisit Culiță Sterp, pe rețeaua de socializare.

Clipurile care îl aveau ca protagonist pe acesta au devenit deseori virale. Una dintre cele mai cunoscute replici ale acestuia a fost „Am trei rânduri de creier”.

Iată primul mesaj făcut public de Iancu Sterp

„Anul trecut pe vremea asta eram bucuroși cu toții deoarece îi ridicasem casa lui Ion iar el era cel mai fericit deoarece pentru prima data avea propria lui locuința. Cu durere in suflet vă anunț căci omul care era mereu plin de viața, haios și ne făcea sa zâmbim, Ion șmecherul, a încetat din viața ! Vestea proasta am primit-o chiar acum și voiam sa o împărtășesc și cu voi deoarece știu cât de mult îl iubeați. Dumnezeu să-l odihnească în pace! O să ne lipsească Ion al nostru”, a mărturisit Iancu Sterp într-o postare de pe Facebook.

 

Adauga un comentariu