Cancan ultimă oră

Ipostaza neașteptată în care a fost surprinsă Alina Sorescu, la scurt timp după ce a anunțat divorțul. Nimeni nu credea că o s-o vadă așa prea curând

Publicat: 15 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ipostaza neașteptată în care a fost surprinsă Alina Sorescu la scurt timp după ce a anunțat divorțul. Nimeni nu credea că o s-o vadă așa prea curând
Artista Alina Sorescu a recunoscut că ea a fost cea care a depus acțiune de divorț, la începutul anului

Divorțul pare că nu o împiedică pe Alina Sorescu să se ocupe în continuare de cariera ei muzicală. Artista a publicat recent, pe rețelele de socializare, mai multe fotografii din studioul de înregistrări, iar fanii nu au întârziat să reacționeze.

Alina Sorescu nu își neglijează cariera, în plin divorț

Mai multe fotografii postate de Alina Sorescu în mediul online le-au atras atenția celor de acasă. Deși fanii vedetei nu au crezut că aceasta se va întoarce prea curând pe scenă din cauza divorțului, se pare că artista le-a pregătit o surpriză muzicală celor care o îndrăgesc.

Mama copiilor lui Alexandru Ciucu s-a fotografiat în studioul de înregistrări, mai fericită ca oricând:

„Bucuria de a cânta. Piesă nouă.”, a scris Alina Sorescu, în dreptul imaginilor care au primit mii de aprecieri.

,,Oare ăsta să fie motivul despărțirii?”

Imaginile postate de Alina Sorescu nu au putut fi trecute cu vederea de către fani. Cei care o urmăresc pe artistă s-au înghesuit să îi lase zeci de mesaje.

Dacă unii au simțit nevoia să o încurajeze pentru decizia luată, legată de divorț, alții s-au întrebat dacă nu cumva cariera vedetei a reprezentat adevăratul motiv al despărțirii:

„Alina, mi-a fost dor de imaginea asta..”, „Aștept să scoți cântece noi, să te văd pe scenă și la tv!”, „Alina …mi a fost dor să te văd relaxată și să-ți vezi de talentul cu care ai fost hărăzită”, „Să treci peste …acest moment.”, „Te îmbrățișez!”, „Oare ăsta să fie motivul despărțirii?”, „Felicitări pentru ce ai fost, ești și vei fi….”, au fost doar câteva dintre comentariile internauților, la postarea Alinei Sorescu.

Adauga un comentariu