Prima pagină » Cancan » Irina Columbeanu, din ce în ce mai provocatoare pe rețelele sociale. Fanii i-au atras atenția că o ia pe urmele mamei sale

Irina Columbeanu, din ce în ce mai provocatoare pe rețelele sociale. Fanii i-au atras atenția că o ia pe urmele mamei sale

10 iul. 2024, 13:13,
BZI.ro, în Cancan

De la o vreme, Irina Columbeanu este din ce în ce mai provocatoare pe rețelele sociale, pozând în ipostaze care mai de care mai atrăgătoare. Cu toate acestea, unii internauți nu văd cu ochi buni ceea ce face adolescenta. Irina Columbeanu are în prezent 17 ani, vârsta la care mama ei cocheta cu modellingul.

Irina Columbeanu a devenit virală pe rețelele de socializare. Fata Monicăi Gabor și a lui Irinel Columbeanu își ține fanii din mediul online la curent cu toate activitățile sale, iar clipurile ei au ajuns rapid să fie vizualizate de o mulțime de curioși, potrivit Unica.

Irina Columbeanu, din ce în ce mai provocatoare pe rețelele sociale

Irina Columbeanu a venit în vacanță în țara ei natală la mijlocul lunii iunie pentru a-și vedea tatăl și mătușile, pe surorile Monicăi Gabor. Tânăra, în vârstă de 17 ani, locuiește de câțiva ani în SUA cu mama ei și cu partenerul acesteia, Mr. Pink. Luna trecută ea a fost într-o escapadă în Bucovina, împreună cu Ramona și Alina Gabor, unde s-au bucurat împreună de aerul curat și de frumusețile locale.

Recent, fiica Monicăi Gabor a postat pe contul de TikTok mai multe clipuri în care apare îmbrăcată elegant în haine de firmă și cu genți de mii de euro. Pentru unul dintre clipurile sale, unde prezintă o fustă mini, o bluziță neagră cu mâneci evazate și o geantă Louis Vuitton, adolecenta a adunat aproape două milioane de vizualizări din partea internauților.

Evident, și comentariile au curs la clipurile postate de adolescentă, unele fiind destul de critice la adresa ei. Astfel, reacțiile internauților sunt pe cât de multe, pe atât de variate. În timp ce unii apreciază gestul ei de a se întoarce în România pentru a-și vedea tatăl, alții o critică spunând că a luat-o „pe urmele mamei”.

Reacțiile fanilor sunt împărțite

„S-a dus inocența!”; „Pe urmele mamei, din păcate!”; „Deja a început?”; „Ireal de când nu te-am mai văzut, mă uitam în fiecare zi la tine!”; „Nu te-am recunoscut!”; „Ești frumușică foc!”; „Te ador și mă bucur ca nu ai uitat de unde ai plecat și asta e super bine! O zi minunată așa ca tine, te pup!”; „Nu știu cu care dintre părinții tăi semeni mai mult. Fetițo, ești frumoasă tare”; „Frumoasă ca mama ta! Mult succes! Vă admir”.

„Semeni foarte mult cu tatăl tău. Să nu îi întorci spatele niciodată indiferent de situație mai ales acum că are mare nevoie de ajutor fie bănesc, fie sufletesc și D-zeu te va răsplăti!”; „Irinel Columbeanu este cel mai bogat om cu o așa fiică. Sănătate și tot ce e mai bun vă doresc!”; „Ce frumoasă ești Irina. Să ai grija de Tatăl tău căci Dumnezeu te va răsplăti”, sunt doar câteva dintre multele mesaje trimise de internauți Irinei.

Irina Columbeanu locuiește în SUA din 2018. Pentru a se putea întoarce în România, fata fostului afacerist a avut nevoie de o procură de la tatăl ei.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *