Cancan

Irina Gologan, biografia unei jurnaliste de succes. ,,Nu pot rezista fără puțină adrenalină…”

Publicat: 18 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Irina Gologan biografia unei jurnaliste de succes. Nu pot rezista fără puțină adrenalină...
Frumoasa prezentatoare Irina Gologan are o carieră impresionantă în televiziune și o familie superbă de care este tare mândră.

Una dintre cele mai frumoase prezentatoare de la noi din țară, Irina Gologan, se mândrește cu biografia unei jurnaliste de succes. Vedeta are o carieră impresionantă în televiziune, remarcându-se de la primele apariții la pupitrul știrilor. Mai mult, aceasta este un etalon pentru colegii ei de breaslă, având în vedere ambiția și profesionalismul cu care își face meseria. Puțini sunt cei care știu cum este Irina Gologan în ipostaza de soție și mamă.

Irina Gologan, biografia impresionantă a unei jurnaliste de succes

Celebra jurnalistă și prezentatoare Irina Gologan are o experiență vastă în televiziune. Aceasta a lucrat mai mulți ani ca reporter de teren la Pro Tv, iar în ultima perioadă se remarcă la pupitrul știrilor de la Prima Tv. Frumoasa vedetă este extrem de apreciată de colegii de breaslă, dar și de public.

Irina Gologan a mărturisit că a fost atrasă de jurnalism și televiziune încă de la o vârstă fragedă, iar ambiția ei a ajutat-o enorm să ajungă la succes. Deși a fost nevoită să facă numeroase sacrificii, aceasta nu regretă alegerile făcute și se bucură din plin de realizările profesionale.

Celebra moderatoare a dezvăluit care au fost marile provocări din carieră, ce a determinat-o să meargă mai departe și cum a fost trecerea de la meseria de reporter la cea de prezentatoare de știri.

,,Meseria de reporter este una atât de frumoasă, te învață atât de multe, te maturizează. Meseria de reporter este, poate, cea mai important școală. Cea a vieții. Meseria aceasta nu este este pentru oricine, este foarte grea. Nu pot rezista fără puțină adrenalină, fără noutate, fără să mă bag acolo unde este mai greu.

Au fost momente în care pur și simplu simțeam că nu am suficientă experiență încât să știu să manageriez corct situația și să ies basma curată. Dar experiența și nevoia m-au învățat să fac față oricărei situații, oricărei presiuni. Am avut câteva întâmplări de genul acesta și consider că m-am descurcat onorabil.”, a declarat frumoasa vedetă.

O altă prezentatoare de succes, cu o carieră uluitoare în televiziune este Ramona Păuleanu. Aceasta se remarcă de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor de la Pro Tv. O revelație în televiziune este și tânăra știristă Camelia Bălțoi de la Antena 1. Această se află în plină ascensiune profesională, fiind extrem de apreciată de colegii de breaslă. Și prezentatoarea Alessandra Stoicescu se bucură de succes în carieră și de împliniri pe plan personal. La vârsta de 45 de ani, aceasta se bucură din plin de viață și de familia ei superbă.

Ce spune celebra prezentatoare despre viața de familie

Dincolo de succesul impresionant în carieră, Irina Gologan are o familie frumoasă de care este tare mândră. Aceasta este extrem de fericită alături de partenerul ei de viață și de cele două fetițe.

Celebra jurnalistă se declară o femeie norocoasă deoarece soțul ei lucrează în același domeniu și o înțelege perfect. Mai mult, acesta este devotat familiei și o ajută pe partenera lui de viață, atât pe plan personal, dar și profesional.

În cadrul unui interviu, Irina Gologan a vorbit despre provocările vieții de familie, dar și despre cum este ea în ipostaza de mamă și soție.

,,Sunt convinsă că dacă nu plecam din ProTV la momentul respectiv, nu reușeam să îmi întemeiez o familie. Nu reușeam să fac cel de-al doilea copil, asta e clar.

Chiar dacă mă trezesc la 4 dimineața, chiar dacă fac eforturi, sunt extrem de multumită dar faptul că reușesc ca la ora 11:00 să fiu acasă la copii, este minunat.”, a mărturisit aceasta.

Irina Gologan a recunoscut că își dorește să își țină familia departe de scandalurile din lumea mondenă, de aceea este extrem de discretă când vine vorba de viața privată.

,,Cred că îți alegi cât de persoană publică vrei să fii. Tind să cred asta, că sunt pregătită să fiu persoană publică până la un anumit nivel. Atâta timp cât mergi la evenimente sau ieși în societate doar acolo unde crezi tu că te potrivești, eu zic că este super ok.”, a mai precizat moderatoarea tv.

O prezență discretă la evenimentele mondene este și prezentatoarea Raluca Arvat. Aceasta este o apariție rară la evenimentele mondene, spre surprinderea tuturor. Și fosta știristă Anca Lungu s-a retras din viața publică. Aceasta a luat o decizie surprinzătoare în urmă cu câțiva ani, când a anunțat că se retrage din televiziune și se va muta în Franța împreună cu soțul ei.

Frumoasa prezentatoare Irina Gologan are o carieră impresionantă în televiziune și o familie superbă de care este tare mândră. Celebra jurnalistă este extrem de apreciată de colegii de breaslă, dar și de publicul autohton.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu