Cancan

Alessandra Stoicescu, la vârsta marilor împliniri. Detalii inedite din viața privată a celebrei prezentatoare

Publicat: 15 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Alessandra Stoicescu la vârsta marilor împliniri. Detalii inedite din viața privată a celebrei prezentatoare
La vârsta de 45 de ani, frumoasa prezentatoare de știri Alessandra Stoicescu are o carieră impresionantă în televiziune și o familie superbă.

Frumoasa prezentatoare de știri Alessandra Stoicescu a ajuns la vârsta marilor împliniri. De când a devenit mamă, vedeta radiază de fericire și se bucură din plin de viață. Dincolo de succesul în televiziune, știrista de la Antena 1 a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor, fiind o prezență discretă la evenimentele mondene. Iată câteva detalii inedite din viața privată a celebrei prezentatoare.

Alessandra Stoicescu, la vârsta marilor împliniri personale și profesionale

Alessandra Stoicescu este una dintre cele mai apreciate prezentatoare de știri din România. Cu o carieră de succes în televiziune și o experiență profesională deosebită, vedeta se bucură de celebritate și de admirația publicului.

Îndrăgita prezentatoare se implică ori de câte ori are ocazia în proiecte umanitare și luptă pentru diferite cazuri sociale. Alessandra Stoicescu este apreciată de colegii de breaslă pentru profesionalismul, implicarea și energia de care dă dovadă.

Dincolo de lumina reflectoarelor, Alessandra Stoicescu are o familie superbă și este o femeie împlinită pe plan personal. La vârsta de 45 de ani, vedeta este o mămică fericită și o soție devotată.

Prezentatorea de știri de la Antena 1 a mărturisit în repetate rânduri că s-a schimbat foarte mult de când a apărut pe lume fetița ei, Sara. Aceasta dedică mai mult timp familiei, fiind susținută mereu de soțul ei celebru, Sergiu Constantinescu.

,,Ţi se schimbă lista de priorităţi. Îmi dau seama că, dacă e vorba de Sara, nu mai contează nimic. Şi mi se pare că, având această binecuvântare în viaţa mea, la o vârstă la care greu reuşeşti să mai faci copii…

Şi spun „binecuvântare” pentru că am rămas însărcinată natural la 42 de ani şi am născut la 43, nu am făcut eforturi, în timp ce sunt femei mult mai tinere decât mine care nu reuşesc să rămână însărcinate. Aşadar, gândindu-mă la aceste lucruri, am spus că este limpede că Sara e dată de Dumnezeu.”, a declarat prezentatoarea tv.

În prezent, celebra vedetă se bucură din plin de rolul de mamă și recunoaște că provocările vieții de familie sunt uluitoare. Și colega ei de breaslă, prezentatoarea Ramona Păuleanu, are o căsnicie frumoasă alături de partenerul ei de viață, iar de când a devenit mamă, aceasta se declară mai fericită ca oricând.

O altă prezentatoare care se bucură de succes pe plan profesional, dar și de împliniri în viața privată este Rosse Stan. Frumoasa vedetă de la Antena 1 este o prezență răvășitoare la pupitrul știrilor, fiind una dintre cele mai frumoase prezentatoare tv. Aceasta are o biografie impresionantă, dar este extrem de discretă când vine vorba de planul personal.

Detalii surprinzătoare din viața privată a frumoasei prezentatoare de știri

Puțini sunt cei care știu că celebra prezentatoare Alessandra Stoicescu are un soț celebru. Cei doi au o căsnicie frumoasă de mai mulți ani, iar de când au devenit părinți, aceștia radiază de fericire.

Partenerul de viață al știristei de la Antena 1 a mai trecut printr-un mariaj din care are o fetiță. După ce a divorțat de soție, Sergiu Constantinescu și-a refăcut viața alături de Alessandra Stoicescu. Aceștia au împreună o fetiță superbă, pe Sara, de care sunt tare mândri.

În cadrul unui interviu, Alessandra Stoicescu a vorbit despre partenerul ei de viață, bărbatul alături de care și-a întemeiat familia mult dorită.

„Sergiu este echilibrul între nebunie, pasiune şi cumpătare şi logică. Aşa m-a cucerit. Noi ne-am cunoscut lucrând împreună, a venit ca manager de proiect la Intact Media Academy. El asta a făcut: ia business-uri de la zero şi le face performanțe sau business-uri care sunt într-un impas şi le aduce pe pozitiv. Ai zice că e o zonă în care ţi-e greu să-l plasezi, cu părul lui lung şi latura lui artistică. Însă partea asta este perfect echilibrată de felul în care ştie să gestioneze o situaţie critică astfel încât s-o scoată la lumină într-un fel pozitiv.

M-a cucerit şi punându-mă cu picioarele pe pământ, pentru că eu, deşi sunt Taur şi sunt foarte stabilă, am momente în care mă gândesc la un proiect în care să ne facem o casă pe Lună, de unde să plecăm pe Marte şi aş vrea şi puţin pe Venus. Iar el întotdeauna echilibrează lucrurile.”, a declarat  prezentatoarea de știri.

Alessandra Stoicescu are doar cuvinte de laudă când vine vorba de soțul ei. Aceasta a mai precizat că partenerul ei de viață este un tată extrem de devotat și implicat în viața de familie. Celebra știristă a dezvăluit cum este Sergiu Constantinescu în ipostaza de tată.

,,Îl ştiam pe Sergiu cum e ca tată, pentru că îl văzusem alături de fiica lui mai mare. Când ne-am cunoscut, fata lui, Bianca, avea 14 ani. Şi îl văzusem cât este de implicat şi de tătos, să ştie absolut tot, prin ce trece, s-o ducă, s-o aducă… Noi, în primele luni cu Sara, am fost singuri şi aşa am şi vrut. Doar de vreo două ori am chemat pe cineva, cât trebuia să plecăm la un eveniment.”, a mărturisit aceasta.

La vârsta de 45 de ani, frumoasa prezentatoare de știri Alessandra Stoicescu are o carieră impresionantă în televiziune și o familie superbă. Vedeta se bucură din plin de viață și se declară o femeie împlinită pe plan personal și profesional.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu