Cancan ultimă oră

Irina Loghin, mesaj emoționant pentru toți românii

Publicat: 11 oct. 2020
Irina Loghin, mesaj emoționant pentru toți românii
Irina Loghin, mesaj emoționant pentru toți românii

În vârstă de 81 de ani, Irina Loghin se află într-o formă de invidiat. Celebra cântăreață de muzică populară a fost infectată cu noul coronavirus, însă recent s-a vindecat și a dorit să lase un mesaj emoționat pentru toți românii, în aceste momente grele. De asemenea, i-a amintit și pe politicieni și le-a recomandat să aibă grijă de această țară frumoasă și să nu se mai dușmănească.

Artista se bucură în momentul de față de o stare de sănătate foarte bună și a decis să își reia activitățile de zi cu zi, întrerupte în perioada spitalizării.

„Irina loghin este alături de voi, românii mei dragi. Vom trece şi peste nevoi, că Dumnezeu este cu noi. Să avem speranţă şi putere că tot ce-i românesc nu piere.” spune marea artistă la Antena 3.

„Avem o tară minunată, binecuvântată de Dumnezeu, cu frumuseţea şi bogăţiile ei. Să avem mare grijă de ea şi de românii noştri frumoşi oriunde s-ar afla, pentru că numai atât putem lăsa copiilor şi nepoţilor noştri.”, încheie mesajul Irina Loghin

Irina Loghin a fost infectată cu noul coronavirus! A stat internată, împreună cu familia, la Matei Balș

Artista s-a simțit bine și nu a avut nicio stare de rău. Cu toate că nu a avut simptome, cel de-al doilea test i-a ieșit pozitiv. S-a internat la Matei Balș alături de soț, fiu și noră.

„Am mers și mi-am făcut testul fără să am niciun simptom, mi-a ieșit pozitiv, am mers a doua zi la Spitalul „Matei Balș” și am repetat testul, neavând încredere în primul. Mi-a ieșit și al doilea la fel și m-am internat. Nu mi-a dispărut gust, nu mi-a dispărut miros, nu mi-a dispărut apetitul pentru mâncare, mă simt foarte bine.

Nu stau, nu zac la pat, mă plimb prin salon. Am vrut să rămân în spital să mai fac încă un test mâine. Soțul și fiul sunt și ei în spital – sunt la fel de asimptomatici ca și mine. Cred că Ciprian a luat de la mare virusul. Eu nu am am ieșit deloc, am fost destul de atentă”, a povestit Irina Loghin, în emisiunea News Magazine, moderată de Mihaela Bîrzilă.

Irina Loghin a mărturisit public în ce stare se află soțul ei și care au fost pașii pe care i-a urmat partenerul său de viață, dar și însăși artista.

„Chiar testele care au iesit, am aflat că trebuie să faci 2-3 teste, este ceva o neînţelegere între toate testele, multumesc lui Dumnezeu mă simt bine, am poftă de mâncare nu am probleme şi e bine ca am venit si eu. Am venit să fac toate analizele pentru că soţul meu a ieşit cu coronavirus, asimptomatic. A fost Ciprian cu el pe la mare şi acum indiferent cum o să iasă, sunt asimptomatică sigur. Am miros, nu tuşesc, nu am febră, am poftă de mancare. Vreau să mă asigur să fac investigaţiile la spital care trebuie” a spus Irina Loghin, la România TV.

Adauga un comentariu