Cultural

Iulia Albu și fiica ei, apariții de senzație pe rețelele de socializare. Cum este creatoarea de modă în ipostaza de mamă

Publicat: 22 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Albu și fiica ei apariții de senzație pe rețelele de socializare. Cum este creatoarea de modă în ipostaza de mamă
Iulia Albu se mândrește cu fiica ei, Mikaela, și se bucură din plin de rolul de mamă.

Celebra creatoare de modă Iulia Albu și fiica ei sunt două apariții de senzație pe rețelele de socializare. Acestea se înțeleg de minune și nu ezită să se afișeze în ipostaze inedite în mediul online. Mai mult, Iulia Albu și Mikaela au realizat de câteva ori ședințe foto uluitoare, iar aprecierile internauților nu au întârziat să apară. Dincolo de lumina refletoarelor, Iulia Albu este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Puțini sunt cei care știu cum este creatoarea de modă în ipostaza de mamă.

Iulia Albu și fiica ei, în ipostaze de senzație pe rețelele de socializare

Criticul de modă Iulia Albu are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. După divorțul de Mihai Albu, vedeta s-a dedicat în totalitate fiicei ei, Mikaela, de care este tare mândră. Aceasta a moștenit frumusețea mamei și talentul artistic, fiind atrasă de lumea modei.

Dincolo de controversele și scandalurile în care a fost implicată pe plan profesional, Iulia Albu este discretă când vine vorba de viața privată. Creatoarea de modă a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor. Aceasta are doar cuvinte de laudă pentru fiica ei, Mikaela, și nu ezită să se afișeze împreună cu ea la evenimentele mondene sau pe rețelele de socializare.

Iulia Albu a mărturisit că nu pune presiune pe fiica ei să își aleagă o carieră în modă, ci o lasă pe frumoasa Mikaela să decidă ce va face în viitor. Până atunci, criticul de modă și fetița ei pozează împreună ori de câte ori au ocazia, spre încântarea publicului autohton.

„Nu am învățat-o niciodată să pozeze. Mikaela nu a făcut ore de actorie, cu toate acestea mă bate oricând la fundul gol la capitolul content. (…) Nu înțeleg concepția asta cu „călcatul pe urme, adică de ce ar trebui să-mi calce mie pe urme, nu poate să-și facă urmele ei? Chiar dacă ar vrea să activeze în același domeniu, cred că ar trebui să aibă drumul ei și mi se pare trist atunci când copiii sunt comparați cu părinții. Este vina părinților că pun foarte multă presiune pe copiii lor. Eu nu pun niciun fel de presiune pe Mikaela. Ea va face exact ceea ce dorește să facă. Este mult prea mică pentru a-și da seama acum.”, a declarat aceasta.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton care se mândrește cu fetița ei superbă este Bella Santiago. În pofida trecutului amoros controversat, frumoasa artistă și-a găsit fericirea alături de actualul partener de viață și se bucură din plin de rolul de mamă. Și frumoasa Anna Lesko nu ține cont de vârstă și se declară o femeie împlinită pe plan profesional, dar și în viața privată.

Cum se descurcă Iulia Albu în rolul de mamă

Celebra creatoare de modă Iulia Albu se mândrește cu fiica ei, Mikaela, și este pregătită să devină mamă din nou. Vedeta își mai dorește copii împreună cu actualul iubit, Mike. Cei doi s-au logodit și au planuri mărețe de viitor.

Dincolo de celebritate, Iulia Albu se bucură din plin de rolul de mamă. Criticul de modă se dedică în totalitate fetiței sale, cele două având o relație extrem de apropiată.

,,Sunt o mamă fermă atunci când este cazul, dar mereu acolo pentru Mikaela. Ne spunem totul, facem planuri împreună şi nu ne temem să spunem lucrurile care ne deranjează. (…) Sunt foarte strictă în ceea ce privește ținuta pe care Mikaela trebuie să o poarte la şcoală. Nu sunt de acord să se expună cu branduri, blinguri, hanorace oversized. Nu în acel mediu. În rest, poate purta orice dorește. Sunt exigentă în ceea ce privește mâncatul, somnul şi accesul limitat pe device-uri. Și nu aş spune că exagerez deloc.”, a mărturisit creatoarea de modă.

Iulia Albu se mândrește cu fiica ei, Mikaela, și se bucură din plin de rolul de mamă. Vedeta are o relație extrem de apropiată cu fata ei și nu ezită să pozeze împreună ori de câte ori au ocazia. Cele două se înțeleg de minune și atrag privirile tuturor de fiecare dată când se afișează la evenimentele mondene sau pe rețelele de socializare.

Adauga un comentariu