Cancan ultimă oră

Iulia Vântur și-a surprins mama în miezul nopții! De ce a venit din India de urgență și ce a urmat

Publicat: 07 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Iulia Vântur și-a surprins mama în miezul nopții De ce a venit din India de urgență și ce a urmat
Iulia Vântur și-a surprins mama în miezul nopții

Iulia Vântur și-a emoționat mama chiar în ziua în care aceasta și-a sărbătorit ziua de naștere. Catinca Vântur, mama Iuliei, a fost extrem de fericită când a văzut că fosta prezentatoare TV a venit în țară ca să îi facă o surpriză chiar de ziua ei.

Iulia Vântur a ținut neapărat să își surprindă mama cu ocazia aniversării. Mama vedetei și-a sărbătorit ziua de naștere, iar fosta prezentatoare TV a avut grijă să îi facă cea mai frumoasă surpriză celei care i-a dat viață.

Ce surpriză i-a făcut Iulia Vântur mamei sale de ziua ei

Plecată de mai mulți ani din România, Iulia Vântur face în așa fel încât să își vadă cât mai des părinții. De cele mai multe ori, fie îi vizitează ea, fie se întâlnesc în altă țară și petrec vacanța împreună. De fiecare dată când a fost întrebată despre cei care i-au dat viață, vedeta a povestit despre relația extraordinară pe care o are cu părinții săi. De data aceasta, Iulia Vântur a vrut să îi face o surpriză mamei, cu ocazia zilei de naștere.

În toiul nopții, Iulia Vântur a ajuns acasă la părinții ei, în România, pentru a-i spune mamei sale „La mulți ani” și pentru a o îmbrățișa. Cea care i-a dat viață frumoasei blondine a rămas surprinsă atunci când a văzut că vedeta s-a întors în țară special pentru a-i fi aproape într-o zi așa de importantă. Momentul a fost imortalizat, iar Iulia a dorit să împărtășească surpriza cu fanii săi, așa că a postat pe pagina personală de Instagram un videoclip cu scena emoționantă.

„Dragostea mamei. Am ajuns la timp pentru ziua mamei mele”, a scris Iulia Vântur în descrierea videoclipului emoționant în care vedeta apare alături de mama sa.

Surpriza a fost făcută în mare secret

Înainte ca blondina să apară cu tortul la ușa casei părinților ei, Iulia Vântur postase un mesaj special pentru ziua de naștere a celei care i-a dat viață.

„Nimic nu se compara cu îmbrățisarea mamei Mama e dragoste! Pură, necondiționată, blândă și puternică, în același timp. Îți mulțumesc mama! Pentru viață, pentru că ești, pentru că sunt! Te iubesc! La mulți aniiii!”, a scris Iulia pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

Iulia a fost întotdeauna apropiată de cei care i-au dat viață. În urmă cu ceva timp, Iulia Vântur a scris un mesaj extrem de emoționant pe internet, despre părinții săi. Vedeta internațională a mărturisit că cei doi au fost alături de ea în toate momentele importante.

„Cei mai dragi oameni ai sufletului meu, parintii mei. Au fost langa mine din prima clipa a vietii mele: au avut grija de mine, m-au educat cum au stiut ei mai bine, m-au ridicat cand am cazut, mi-au oferit dragostea si atentia lor. Si-au asumat responsabilitatea vietii mele, m-au invatat si pregatit, la randul meu, sa mi-o asum. Datorita lor sunt aici. Ii iubesc mult, ii respect, le sunt recunoscatoare pentru fiecare clipa petrecuta impreuna. Nu cred ca voi reusi vreodata sa ii rasplatesc indeajuns”, a scris Iulia Vântur, în urmă cu ceva timp, pe rețelele de socializare.

Adauga un comentariu