Prima pagină » Cancan » Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de câțiva ani. Cine a fost prima pasiune a vedetei din România

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de câțiva ani. Cine a fost prima pasiune a vedetei din România

09 feb. 2022, 11:07,
BZI.ro, în Cancan

Iulia Vântur locuiește de ani buni în India, și cu ajutorul iubitului ei, Salman Khan, și-a făcut deja o carieră muzicală de succes. Vedeta în vârstă de 41 de ani s-a remarcat în România, cu mulți ani în urmă, în special pentru rolul de coprezentator al show-ului „Dansez pentru tine”, alături de Ștefan Bănică Jr. Însă, de aproape șapte ani Iulia Vântur a ales să bată la porțile Bollywood-ului, iar acum culege roadele.

Viața artistei Iulia Vântur s-a schimbat total de când a ale să nse mute în India și a început să facă muzică și film. Toată lumea știe că vedeta româncă este într-o relație, de câțiva ani, cu celebrul actor Salman Khan. Cu toate acestea, Iulia a dezvăluit recent care a fost primul bărbat celebru pe care a pus ochii cu mult timp înainte de a-l cunoaște pe Salman Khan.

Iulia Vântur a făcut o pasiune pentru un indian celebru

Din câte se pare, Iulia Vântur a fost atrasă încă de mică de lumea filmului indian. Astfel, de când era copil ea a avut o mare admirație pentru actorul indian Kabir Bedi, celebru din filmul Sandokan, la care vedeta se uita cu familia. Vedeta a spus că îl admira și încă îl admiră pe acesta.

„Numele lui este Kabir Bedi, obișnuiam să ne uităm în România la filmul «Sandokan». El a fost prima mea pasiune. Îl admiram foarte mult și încă îl admir. L-am întâlnit și m-am bucurat foarte mult. La un moment dat, când am cântat la un spectacol de premiere, era acolo și mă susținea”, a spus Iulia Vântur într-un interviu.

Anii au trecut, iar la un moment dat, Iulia și-a întâlnit idolul, când a cântat la un spectacol de premiere. Mare i-a fost bucuria să-l vadă în sală, susținând-o, pe cel pentru care făcuse o pasiune.

„Mă simțeam atât de binecuvântată în acel moment, știind că cineva pe care îl apreciez și am o pasiune pentru el încă din copilărie era acolo și mă încuraja, acela a fost un moment special pentru mine”, a mai spus vedeta.

Iulia Vântur și Salman Khan formează un cuplu de câțiva ani

Iulia Vântur și celebrul actor indian formează un cuplu de peste șase ani, iar relația cu Salman Khan i-a deschis foarte multe uși la Bollywood. Și totuși, de-a lungul timpului au existat mai multe zvonuri potrivit cărora cei doi s-au despărțit ori cu privire la escapadele amoroase ale lui Salman Khan.

Cu toate acestea, Iulia nu a dat niciodată curs acestor bârfe și a preferat să păstreze discreția asupra relației cu Salman Khan. Mai mult, Iulia Vântur a precizat mereu că a muncit foarte mult pentru succesul pe care îl are în India și totodată i-a recunoscut meritele lui Salman Khan în ascensiunea carierei sale.

„El a fost mereu lângă mine. Datorită lui am început să cânt, el m-a încurajat să fac asta. Sfatul lui este: «Munceşte în fiecare zi a vieţii tale». (…) Este firesc să iau în considerare sfaturile lui în alegerile muzicale şi nu numai. Este persoană pe care mă pot baza că îmi dă un feedback real, onest. Am învăţat multe de la el. E un suflet bun, o minte inedită şi o personalitate puternică”, a dezvăluit vedeta româncă.

Ce mare dorință și-a îndeplinit Iulia Vântur

Recent, Iulia Vântur și-a anunțat fanii, prin intermediul unei postări pe contul de socializare, că și-a îndeplinit o dorință pe care o avea de mult timp. Vedeta și-a dorit ca în 2021 să aibă parte de o călătorie cu balonul, însă din cauza restricțiilor de călătorie acest lucru nu a fost posibil. A trebuit să aștepte un an pentru a ajunge în Turcia, la Cappadocia, unde a zburat cu un balon cu aer cald. Întreaga experiență a fost povestită și exemplificată de către Iulia, pe rețelele de socializare, spre încântarea fanilor care i-au transmis că se bucură pentru ea. Cu toate acestea, Iulia Vântur nu a precizat și dacă a fost însoțită de Salman Khan în scurta vacanță.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *