Cancan ultimă oră

Jador a izbucnit în lacrimi, în direct, la TV! Ce s-a întâmplat

Publicat: 28 apr. 2021
Jador plânge in direct la o emisiune

Jador ai izbucnit în lacrimi la emisiunea lui Teo Trandafir după ce a povestit drama prin care a trecut familia sa. Părinții artistului au fost loviți ca de un blestem!

Jador a izbucnit în lacrimi în direct la Teo Show
Jador a demonstrat că este un om sensibil și nu s-a sfiit să arate acest lucru de fiecare dată când a simțit. Astfel că, astăzi la emisiunea lui Teo Trandafir, cântărețul a povestit un episod dureros din viața lui și a început să plângă în direct din cauza aminitirilor chinuitoare.

Faimosul de la Survivor România 2021 i-a povestit lui Teo cum s-au îmbolnăvit părinții lui, fiind urmăriți ca de un blestem. Prima dată, mama artistului a fost răpusă de boală, mai exact de cancer. Vestea a venit ca un șoc pentru toată familia, iar tatăl lui, în neputința de a mai face ceva, s-a rugat la Dumnezeu să o vindece pe soția lui, iar el se va pocăi drept mulțumire.

Mama lui Jador și-a revenit atunci, ca prin minune, însă tatăl artistului nu s-a ținut de cuvânt, încălcând astfel jurământul făcut lui Dumnezeu. La doar trei luni distanță, și tatăl lui Jador a fost răpus de aceeași boală, iar artistul a văzut acest lucru ca un blestem. În momentul în care Faimosul de la Survivor a recunoscut acest lucru, a început să plângă, fiind cuprins de mai multe sentimente.

”S-a îmbolnăvit mama foarte grav și tata i-a promis lui Dumnezeu că dacă se vindecă mama, se pocăiește. Nu s-a pocăit și s-a îmbolnăvit și el la trei luni distanță. În perioadă aia nu prea am mâncat de asta zic eu că am avut antrenament pentru Survivor. Nu mâncam câte două, trei zile. Aveam rar mâncare. Nu-mi permiteam să-i cer lu tata bani, pentru că știam că el ar fi fost dispus să vândă totul ca să fie mama bine. Lucram eu, dar nu-mi ajungeau banii, trebuia să plătesc mai multe chestii și când s-a îmbolnăvit tata am zis că visul meu de a cânta s-a ruinat”, a declarat Jador, cu ochii în lacrimi, la Teo Show.

Adauga un comentariu