Cancan ultimă oră

Jador s-a afișat alături de noua iubită, Oana Ciocan! În ce ipostaze romantice s-au filmat cei doi – VIDEO

Publicat: 16 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Jador s-a afișat alături de noua iubită Oana Ciocan În ce ipostaze romantice s-au filmat cei doi - VIDEO
Cei doi nu formează un cuplu de foarte mult timp, însă sunt mai îndrăgostiți ca niciodată unul de celălalt

Jador iubește din nou! După luni întregi în care a suferit în urma despărțirii de Alexandra Dobbia, iată că artistul și-a regăsit liniștea în brațele altei femei! Cântăreţul s-a afișat alături de noua cucerire, Oana Ciocan, în ipostaze romantice!

În ultimele luni, Jador nu a avut foarte mult noroc în dragoste. Din acest motiv, a decis să lase relaţiile pentru altădată și s-a concentrat asupra carierei.

Însă, se pare că cele mai frumoase momente vin în viața oamenilor pe neașteptate, iar acest lucru s-a întâmplat și în cazul său.

Cum arată Oana Ciocan, noua iubită a lui Jador

Cei doi nu formează un cuplu de foarte mult timp, însă sunt mai îndrăgostiți ca niciodată unul de celălalt.

După cum știm deja, artistul confirmă că are o relație doar atunci când este vorba despre ceva serios, așa cum s-a întâmplat și în cazul Alexandrei Dobbia. Așadar, putem să spunem că povestea de dragoste dintre el și Oana Ciocan devine din ce în ce mai serioasă.

Cei doi s-au filmat, recent, în timp ce dansau în bucătărie. Jador este un bărbat romantic, astfel că gesturile tandre sunt o obișnuință pentru el. Artistul și-a luat iubita în brațe și au dansat împreună, iar fanii au fost impresionați.

În timp ce unii sunt de părere că Oana Ciocan seamănă cu fosta lui iubită, alții l-au sfătuit să aibă grijă de ea și să se implice în noua relație pe care o are.

Artistul îți dorește să aibă un copil

Deși deocamdată nu a făcut acest pas, Jador nu exclude ca în viitor să devină tată. Cântărețul este topit după copii, iar de fiecare dată când interacționează cu ei, se gândește cât de mult își dorește să fie tată.

Având în vedere cât de imprevizibil este, fanii artistului pot să se aștepte oricând ca el să le dea vestea cea mare!

”Abia aștept să fiu tată! ❤️ Uitați și voi cum a adormit pe mine. M-am trezit de vreo două ore și nu pot să mă trezesc… Așa am dormit toată noaptea și acum nu pot să mă trezesc, că ea nu mă lasă să mă trezesc. Cum să o deranjez eu pe barosanca asta? N-am cum!”, a declarat Jador, pe Instagram.

Comentarii
Adauga un comentariu