Cancan

Jador se teme că Oana Ciocan i-ar ascunde o posibilă sarcină. Amândoi își doresc copii

Publicat: 08 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Jador se teme că Oana Ciocan i-ar ascunde o posibilă sarcină. Amândoi își doresc copii
Jador și Oana Ciocan și-au exprimat de nenumărate ori dorința de a deveni părinți

Jador și-a exprimat temerea că logodnica sa Oana Ciocan i-ar putea ascunde o posibilă sarcină, ținând cont de viteza cu care a evoluat relația lor. Cei doi s-au cunoscut anul trecut, la vizita medicală pentru emisiunea Survivor și au devenit rapid un cuplu. În plus, tatăl lui Jador lăsa să se înțeleagă că fiul său și Oana Ciocan se vor căsători vara aceasta.

Oana Ciocan și cunoscutul manelist Jador și-au exprimat de nenumărate ori dorința de a deveni părinți, chiar dacă abia au jumătate de an de relație. În ciuda vitezei evoluției relației, ambii au afirmat că se consideră perfecți unul pentru celălalt.

Jador se teme că Oana Ciocan i-ar ascunde o posibilă sarcină

Recent, cuplul a fost în centrul atenției pe rețelele sociale după ce au lăsat să se înțeleagă că ar aștepta un copil și că și-ar fi oficializat relația printr-o cununie civilă. Cu toate acestea, niciunul dintre aceste zvonuri nu a fost confirmat până acum, lasând un val de mister asupra acestor detalii ale vieții lor personale.

Jador a făcut cunoscut faptul că nu dorește ca Oana Ciocan să-i ascundă o eventuală sarcină. Își dorește foarte mult un copil, în special o fetiță, și speră ca partenera sa să nu îi ascundă o asemenea veste. Într-un podcast recent, artistul a mărturisit că, din câte știe, Oana Ciocan nu este însărcinată, dar își dorește să fie sinceră cu el în legătură cu acest subiect.

Confruntat cu întrebarea dacă Oana este însărcinată în momentul actual, Jador a negat, adăugând glumeț:

„Dacă îmi ascunde, o omor! Eu trebuie să știu neapărat, dacă e însărcinată.”

Artistul a avut probleme de sănătate

Anul trecut, Jador a trecut printr-o perioadă dificilă, fiind suspect de cancer după ce medicii i-au descoperit un polip posibil malign. A fost aproape de a fi operat, dar, după efectuarea mai multor analize, s-a dovedit că polipul nu este canceros și nu reprezintă un pericol iminent pentru sănătatea sa.

La acea vreme, artistul a mai declarat, într-un clip pe TikTok, că vrea să se apuce de afaceri în orașul natal, pentru că dorește să se îmbogățească. Și a rămas la decizia de a se lăsa de muzică până la finalul anului.

Oricum, artistul trebuie să fie precaut și să își monitorizeze starea de sănătate, având în vedere că mai mulți membri ai familiei sale s-au confruntat cu această boală.

Adauga un comentariu