Local

Jaf ca-n filme, pe străzile din Iași! I-au dispărut din cont peste 1.000 de dolari! Prada a fost luată de un ieșean în doar câteva minute!

Publicat: 19 iun. 2021
Un bărbat, cu un card bancar în mână, și o autospecială de Poliție
Magistrații din cadrul Curții de Apel l-au condamnat definitiv pe un ieșean acuzat de furt, complicitate la acces ilegal la un sistem informatic, în formă continuată și complicitate la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, în formă continuată

Un ieșean a fost pedepsit definitiv, după ce a fost acuzat că a jefuit un cetățean sud-coreean. Astfel, Codrin Andrei Lițcăneanu a fost condamnat la o pedeapsă de doi ani și două luni de închisoare, cu suspendare, pentru furt, complicitate la acces ilegal la un sistem informatic, în formă continuată și complicitate la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, în formă continuată. Conform anchetatorilor, ieșeanul ar fi luat 1.000 de dolari americani de pe cardul victimei

Un jaf ca-n filme a fost comis pe străzile din municipiul Iași! Victimei i-au dispărut din cont peste 1.000 de dolari! Prada a fost luată de un ieșean în doar câteva minute! Ieri, judecătorii din cadrul Curții de Apel Iași au luat act de retragerea apelului formulat de către Codrin Andrei Lițcăneanu împotriva sentinței emise recent de Tribunalul Județean. Decizia luată ieri este definitivă.
Amintim că, inițial, Lițcăneanu a primit o pedeapsă de doi ani și două luni de închisoare, cu suspendare, pentru furt, complicitate la acces ilegal la un sistem informatic, în formă continuată și complicitate la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos, în formă continuată.

Ieșeanul Codrin Andrei Lițcăneanu, acuzat alături de o tânără că a jefuit un cetățean coreean

Hotărârea magistraților vine după ce un cetățean coreean a avut parte de surpriza vieții sale la Iași! Acesta a fost jefuit în plină stradă. În doar câteva minute, victima a rămas cu o pagubă de peste 1.000 de dolari americani. Banii au fost săltați din cont după ce victima, Soochul K., a rămas fără cardul bancar. În urma incidentului respectiv, cetățeanul coreean a mers țintă la Poliție, unde a depus o plângere. După efectuarea unei anchete, oamenii legii i-au prins pe cei doi suspecți de comiterea jafului. Astfel, oamenii legii au ajuns la Codrin Andrei Lițcăneanu și o tânără.
Procesul celor doi tineri ieșeni a început pe data de 12 iunie 2020. Asta, după ce, pe 23 mai 2020, Codrin Andrei Lițcăneanu și Beatrice Florentina Savin au fost reținuți pentru 24 de ore. Procurorii i-au trimis în judecată pe cei doi ieșeni sub acuzațiile amintite.

Oamenii legii au spus că cei doi ieșeni au colaborat pentru a comite jaful

Anchetatorii au susținut că, pe data de 16 iunie 2019, Codrin Andrei Lițcăneanu și Beatrice Florentina Savin l-au prădat pe cetățeanul coreean Soochul K. pe o stradă din Iași. Tinerii i-au luat victimei un card pe care îl avea asupra ei, după care au scos din contul acesteia suma totală de 1.120 de dolari americani. Oamenii legii au arătat că, în aceeași zi, adică pe 16 iunie 2019, au fost efectuate mai multe extrageri din contul victimei. Totuși, în timpul procesului, Codrin Andrei Lițcăneanu și Beatrice Florentina Savin i-au plătit victimei prejudiciul.

După ce a descoperit că i-au dispărut peste 1.000 de dolari americani din cont, victima a mers țintă la Poliție.
Cetățeanul coreean li s-a plâns anchetatorilor că a fost jefuit. După efectuarea cercetărilor, oamenii legii i-au identificat pe cei doi suspecți: Codrin Andrei Lițcăneanu și Beatrice Florentina Savin. Cei doi tineri au fost ridicați și duși la audieri. Mai apoi, suspecții au fost reținuți pentru 24 de ore, sub acuzațiile amintite. În același timp, anchetatorii au dispus mai apoi trimiterea lor în judecată.

Comentarii
  • Jaf că în filme :)))
    Sa dus după colt și a transferat cu telefonul 1000 $ !!
    Sunteți varza v-ați stricat și voi după ce puneți o știre pe zi mei e și de căcat !!! Și restul stirelor care le.ouneti sunt deja expirate !!!
    Cândva erați cei mai buni acum sunteți varza !!!!

Adauga un comentariu