Titlurile zilei

Joc murdar pentru avere! Ce metodă a găsit această tânără din Iași pentru ca banii fostului soț să-i ajungă în conturi?! (EXCLUSIV) – FOTO/VIDEO

Publicat: 24 mart. 2023
_____ Vizualizări 13 Comentarii
Joc murdar pentru avere Ce metodă a găsit această tânără din Iași pentru ca banii fostului soț să-i ajungă în conturi EXCLUSIV  FOTOVIDEO
Luciana Mihaela a vrut să-și omoare soțul pentru a rămâne cu averea

O tânără din Iași s-a căsătorit pe interes și a ajuns să joace murdar în fața instanței de judecată. Aceasta își dorește cu orice preț ca banii fostului soț să-i ajungă în conturi și este acuzată că ar fi în stare să calce și peste cadavre, numai să iasă învingătoare. În spatele ei este vorba despre un trio bolnav, care încearcă să-l sfâșie pe tatăl ce vrea doar să-și vadă copilul

Un început promițător. Luciana Mihaela Lungu pare că și-a făcut cărțile dinaintea căsătoriei cu Gabriel Lungu, pentru a rămâne cu „averea”.

După câțiva ani în care bărbatul a crezut că și-a întâlnit jumătatea, ies la iveală noi detalii tulburătoare. În joc este vorba și despre un copil minor, în vârstă de 4 ani, care este folosit ca armă în procesul celor doi soți. Dosarul divorțului lor stă pe mesele instanței de judecată de 2 ani de zile, iar judecătorii ieșeni n-au soluționat cazul până acum, fiind vorba de 8 amânări.

Mafia din spatele căsniciei este demascată. Ce metodă a găsit Luciana Mihaela pentru ca banii fostului soț să-i ajungă în conturi?! Arma ei este copilul

Drama prin care trece tatăl, Gabriel Lungu, îți provoacă fiori pe șira spinării. Acesta a dispus toate dovezile necesare în fața judecătorului, dar pare că nu sunt luate în seamă. Însă toate înscenările cu care Luciana încearcă să-l încrimineze ajung atent în fața anchetatorilor.

„Fosta soție mi-a spus: «Nu o să-ți vezi fetița și o să-ți iau tot». Această afirmație mi-a dat de gândit. Dar tot ce îmi doresc în acest moment este să fie copilul nostru bine. Nu-mi doresc să crească cu niște traume care să-i afecteze viitorul. Ea nu are nicio vină și ne iubește pe amândoi, cu siguranță, chiar dacă se încearcă să ne îndepărteze”, mărturisește Gabriel Lungu, tatăl fetiței de numai 4 anișori.

Toate „dovezile” create de către Luciana Mihaela, care ar fi susținută de către mama ei, o avocată și un judecător, au ajuns în atenția oamenilor legii. Printre toate acestea se numără și un „împrumut” de la fosta soacră pentru Gabriel Lungu. Însă lucrurile stau invers. Aceasta i-a virat niște bani din casa lor pe cardul său bancar.

Ba mai mult, Gabriel Lungu a fost la un pas de moarte după ce i s-au administrat, pe ascuns, niște pastile care sunt destinate persoanelor ce suferă de afecțiuni psihotice, eliberate doar de medicul specialist, fiind interzis condusul.

Un judecător, o avocată și soacra îl umilesc de luni întregi, terorizându-i copilul și împiedicând judecata corectă

Toată bătălia dintre cei doi ar fi pornit de la voința și alimentarea fostei soacre a lui Gabriel Lungu, o femeie în vârstă și trecută prin viață. Aceasta și-a băgat nasul în căsătoria lor încă de la început și încearcă să le manipuleze pe cele două, mama și fetița, așa cum își dorește, pentru a fi cea care câștigă totul, implicând involuntar și multe alte persoane din fața legii.

Avocata Lucianei Mihaela este Domnița Plămădeală și încearcă cu orice preț să-și câștige cazul, inducând în eroare celelalte părți, mergând, probabil, pe premisa din anii `80, cum că mama este singura ființă care trebuie să-și îngrijească copilul, fără să conteze interesul și prioritatea bărbatului cu care a ales să-și împartă viața.

După 8 amânări de pronunțare a unei decizii, rămâne de văzut dacă în data de 30 martie se va respecta termenul și dacă fosta soție, Luciana Mihaela, va reuși să păcălească justiția, pentru ca banii fostului soț să-i ajungă în conturi.

Comentarii
  • „Interesul și prioritatea” oricărui părinte, într-o astfel de speță, sunt praf în fața INTERESULUI SUPERIOR AL COPILULUI!

  • La Iasi poti duce toate dovezile din lume ca doar tu te ocupi de un copil , ca pe mama o doare n fund…ca nici macar nu suna sa intrebe de el ….judecatorii dau egalitate
    .ca na..ea e mama..

  • faceti copii cu panarame si apoi aceste jeguri care se cred mame se folosesc de sufletele de nevinovate sa traieasca bine. Din pacate sunt foarte multe cazuri si asta doar pentru ca justitia e oarba.

  • 55% din casnicii se incheie prin divort in primii 3 ani. 90% din divorturi sunt initiate de femei. De ce? Pt ca divortul avantajeaza exclusiv femeia.

    Femeile dupa ce nasc un copil sunt mai mereu tentate sa dea divort pt ca au doar avantaje timp de 18 ani. Cand la divort unul din parteneri are avantaje net superioare fata de celalalt, intotdeauna va exista dorinta divortului dupa ce copilul e facut. Sa se dea lege prin care sa nu existe pensie alimentara si veti vedea cum scade spre zero procentul divortului pt ca… nu mai sunt avantaje.

    Femeile sunt foarte razbunatoare la divort, vor toti banii si deseori distrug copiii cu buna stiinta doar din dorinta de a distruge fostul partener.

    Aveti grija dragi barbati cu cine va luati si cu cine faceti copii pt ca femeia de altadata a diaparut, curentul feminist a creat un alt tip de femeie.

  • O femeie care e „abuzata” (termen folosit f des de panarame) nu o intreseaza banii. Asta in schimb cauta banii barbatului dupa ce isi distruge si copilul prin faptul ca nu o lasa sa isi vada tatal. Astea s nu s mame, astea nu urmaresc binele copilului ci doar al lor.

  • Chiar este Țiganca ? Asta explica comportamentul ei. Nu înțeleg de ce Domnița s-a băgat in apărarea țigăncii, ca doar este fata de preot?

Adauga un comentariu