Actualitate

Joe Biden și Vladimir Putin se vor întâlni în luna iunie la un summit din Elveția

Publicat: 18 mai 2021
Joe Biden și Vladimir Putin la un summit
În luna iunie cei doi omologi Je Biden și Vladimir Putin se vor întalni la un summit din Elveția

Întâlnirea titanilor, Joe Biden şi Vladimir Putin se vor întâlni în luna iunie. Cel mai probabil locaţia în care Joe Biden şi omologul sau ar putea să se întâlnească la un posibil summit ar fi în Elveţia, conform presei rusești, care au aceste informaţii din guvern.

În urma unei declaraţii a preşedintelui Statelor Unite ale Americii (SUA), în lună martie acesta a spus că Putin este un ucigaş, iar după această afirmaţie Moscova şi-a chemat ambasadorul de la Washington pentru mai multe consultări. Joe Biden vrea să poarte o discuţie cu omologul sau Vladimir Putin, în timpul unei călătorii în Europa în luna iunie. Oficialii Casei Albe sunt de părere că diferendele dintre Washington şi Moscova trebuiesc rezolvate iinainte ca cei doi să se întâlnească.

Ministrul rus şi american se vor întâlni săptămâna aceasta

Ministrul rus de externe, Sergei Lavrov şi secretarul de stat american Antony Blinken, se vor întâlni în decursul acestei săptămâni în Islanda, unde vor purta discuţii. Discuţiile vor fi unele foarte importante între Moscova şi Washington de când Biden a preluat mandatul.

Întâlnirea dintre cei doi este pentru a pregăti un potenţial summit. Joe Biden a venit cu o propunere pentru omologul sau Vladimir Putin 15-16 iunie iar locaţia este una neutră, fiind aleasa una din ţările Europene.

Primul apel a lui Biden către Putin

În urmă cu câteva luni pe 27 ianuarie Joe Biden şi Vladimir Putin au avut o primă convorbire telefonică. Joe Biden l-a avertizat pe omologul sau cu privire la amestecul pe care l-a avut în alegeri. Ambele părţi au fost de acord că între America şi Rusia să se menţină o conexiune puternică.

„Președintele Biden a precizat în mod clar că Statele Unite vor acționa ferm în apărarea intereselor lor naționale ca răspuns la acțiunile Rusiei care ne fac rău nouă sau aliaților noștri”, se spune într-o declarație americană.

Cpacitatea fizică şi mintală a lui Joe Biden pusă la îndoială

Peste 100 de generali şi amirali din armata SUA au făcut o scrisoare publica care au pus la îndoială capacitatea fizică şi mintală a preşedintelui Statelor Unite ale Americii, Joe Biden, Aceştia le cer americanilor să lupte împotriva dem,pcratilor care vor să se impună marxismul şi comunismul. Ofiţerii cu rang înalt, au declarat că ţara pe care o apăra este într-un mare pericol de când Joe Biden a ajuns la putere.

„Națiunea nostră este în mare pericol. Suntem într-o luptă pentru supraviețuirea noastră ca o republică constituțională, așa cum nu s-a mai întâmplat de la fondarea noastră în 1776. Conflictul este între suporterii socialismului și marxismului și suporterii libertăților constituționale”

Ofiţerii le cer ajuor celor de la FBI dar şi a Curţii Supreme cu privire la legislaţia urmează să fie modificată pentru a distruge certitudinile alegerilor, pentru că democraţii să rămână la puter. Generalii sunt îngrijoraţi şi de parteneriatul pe care l-a făcut Joe Biden cu statul Chinez.

„China este cea mai mare amenințare externă pentru America. Stabilirea de relații de cooperare cu Partidul Comunist Chinez îi încurajează să progreseze în dominația mondială în domeniul militar, economic și tehnologic. Trebuie să impunem mai multe sancțiuni și restricții pentru a împiedica atingerea scopului lor și a proteja interesele Americii”, se mai afirmă în scrisoare.

Comentarii
Adauga un comentariu