Actualitate

Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest dureros după moartea mamei sale. „Nu mai simte durerea”

Publicat: 27 mai 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Kassandra fiica adoptivă a Danei Rotariu gest dureros după moartea mamei sale. Nu mai simte durerea
Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, a transmis mai multe mesaje dureroase, în mediul online, după moartea mamei sale

Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, a transmis mai multe mesaje pline de durere după moartea mamei sale.

Decesul Danei Rotariu a șocat întreaga țară, însă cel mai mult au fost afectați soțul ei, Iosif Rotariu, și cei patru copii pe care îi aveau împreună. Imediat după moartea Danei, Kassandra, fiica adoptivă a lui Iosif și a Danei, și-a exprimat durerea în mediul online.

Kassandra, copila adoptată de Iosif și Dana Rotariu în trecut, după ce a fost abandonată de mama ei biologică și abuzată de bunica ei, trece prin momente cumplite după pierderea femeii care i-a fost mamă în ultimii ani, în urma unei lupte îndelungate cu cancerul.

Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, mesaje pline de durere după moartea mamei sale

Ieri, la scurt timp după ce Dana Rotariu a încetat din viață, Kassandra a informat pe platformele de socializare despre decesul mamei sale. Tânăra a publicat un mesaj emoționant, exprimând că mama ei a trecut acum într-un loc mai bun, unde nu mai resimte suferința pe care a îndurat-o în ultimul an.

„Din păcate mama mea frumoasă nu mai este printre noi, este într-un loc mai bun, unde nu mai simte durerea”, a scris Kassandra Rotariu pe Facebook, la scurt timp după ce mama ei s-a stins din viață.

În ultimele zile de viață, Dana Rotariu a încercat să își ia rămas bun de la cei dragi, simțindu-și sfârșitul apropiat. Cu doar câteva ore înainte de a pleca din această lume, ultimele ei cuvinte au fost de grijă și iubire pentru copiii ei. Iosif Rotariu a fost alături de ea până în ultima clipă, fiind martor la suferința și curajul unei femei puternice și devotate familiei sale.

Trupul neînsuflețit al Danei Rotariu a fost depus la capela din cimitirul Eroilor

Conform unui mesaj transmis de fiica sa adoptivă, Kassandra, trupul neînsuflețit al Danei Rotariu a fost depus la capela din cimitirul Eroilor, de pe Calea Lipoveni, unde toți cei care au avut sentimente pentru ea pot să vină să își ia rămas bun.

Soția lui Iosif Rotariu va fi însoțită pe ultimul drum pe 28 mai, slujba de înmormântare începând la ora 13.

„Corpul neînsuflețit al mamei mele, Dana Rotariu, va fi depus la Capela „Păștea stanga”, Cimitirului Eroilor din Calea Lipoveni, la ora 15. Înmormantarea va avea loc marți, 28/05/2024, ora 13”, a anunțat fiica lui Iosif și a Danei Rotariu.

Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, a transmis mai multe mesaje dureroase, în mediul online, după moartea mamei sale.

Adauga un comentariu