Cancan

La cinci ani de la divorț, Misha spune lucrurilor pe nume. O crește mai mult singură pe fiica lor și a spus acum și de ce: „Din păcate”

Publicat: 16 ian. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
La cinci ani de la divorț Misha spune lucrurilor pe nume. O crește mai mult singură pe fiica lor și a spus acum și de ce Din păcate
Misha si Connect-R au o relatie buna dupa divort

Misha și Connect-R au aproape 5 ani de când au decis să meargă pe drumuri separate și au divorțat oficial. Împreună, cei doi au o fetiță minunată, pe nume Maya, în vârstă de aproape 9 ani, care și-a moștenit părinții în privința talentului.

Cei doi au rezolvat toate neînțelegerile care au existat de-a lungul relației și au reușit să găsească o cale de mijloc pentru ca Maya să crească alături de ambii săi părinți.

”Suntem foarte OK. Vorbim, aproximativ zilnic. Suntem în relații bune, normale. Din punctul meu de vedere, așa ar trebui să fie toată lumea, odată ce există un copil la mijloc, și nu doar de dragul copilului.

Nu știu, odată ce vindeci niște chestii și accepți o situație, reușești să ajungi într-un punct în care să ai o relație decentă, mișto.”, a mărturisit Misha, pentru Revista VIVA!.

La cinci ani de la divorț, Misha spune lucrurilor pe nume

Cei 3 au fost plecați și într-o vacanță, la Paris. Misha a mărturisit că fiica sa își dorea enorm să viziteze Disneyland și ocazia a făcut ca tatăl ei să susțină un concert acolo, așa că s-a decis să meargă și Misha cu Maya în compania lui Connect-R.

De asemenea, artista susține că nu mai călătoresc atât de des împreună, precum o făceau pe vremea când erau căsătoriți, însă este de părere că Maya își dorește acest lucru și se simte foarte bine în compania ambilor părinți.

Misha este o mamă dedicată, iar programul încărcat nu o oprește să petreacă timp cu fiica sa. Cu toate acestea, mai are nevoie de ajutor din partea familiei sau din partea lui Connect-R, deși acesta este ocupat tot timpul cu cariera.

“Eu mă ajut. Mai vin ai mei, așa, o dată la trei săptămâni sau pentru câteva zile, sau, mă rog, când am concert. Mama mă mai ajută, când poate veni. În rest, Maya nu prea stă cu nimeni. Relu mă ajută și el când poate, dar, din păcate, programul lui este full 24 din 24. Dacă nu e la concert, e la emisiune. Dacă nu e la emisiune, e la studio și e destul de aglomerat. Și atunci mă ajută și el când poate.”, a mai spus Misha.

Misha o va duce pe Maya la afterschool

De asemenea, artista a mărturisit că o va duce pe Maya la afterschool, pentru a-și dedica timp și pentru ea. Cântăreața și-a dedicat tot timpul carierei și fetiței și are nevoie și momente în care să fie singură, să se relaxeze și să se odihnească.

Maya este pasionată de artă și a moștenit talentul de la părinții ei. Misha este foarte fericită de pasiunea fetiței ei pentru artă și o susține din toate punctele de vedere.

“Face pian deja, de doi sau chiar trei ani. A început să facă și canto cu Crina Mardare. Are înclinații spre partea artistică. Dacă mă întrebi ce alege între școală, cântat și dans… alege sigur arta!”, a spus Misha.

Adauga un comentariu