BZI LIVE

LIVE VIDEO – La pas prin Pakistan în plină pandemie. Dr. Irina Cațighera povestește la BZI LIVE cum a fost călătoria în patria musulmanilor – FOTO

Publicat: 04 mai 2021

Miercuri, 05 mai 2021, de la ora 13:00, are loc o nouă ediție BZI LIVE în cadrul căreia va fi invitată dr. Irina Cațighera, medic la Maternitatea Cuza Vodă din Iași. Pandemia nu a temperat dorința de călătorie a medicului ieșean care a văzut toată lumea, tocmai revenind în țară din vacanța în Pakistan. Invitata Roxanei Caraiman va povesti în cadrul emisiunii despre restricțiile de călătorie în Pakistan, cultura pakistaneză, oamenii și locurile vizitate cum, de asemenea, va împărtăși informații privind bugetul de călătorie și cheltuielile pentru produse alimentare, transport public, vizitarea atracțiilor turistice și cazare. Pakistan este o țara interesantă despre care se spune că este extrem de periculoasă iar dr. Irina Cațighera va discuta despre realitatea de a trăi și călători în patria musulmanilor.

Urmăritorii noștri pot adresa întrebări la rubrica comentarii, accesând www.bzi.ro sau, în direct, pe http://www.facebook.com/cotidianul.bzi. Emisiunile BZI LIVE au un real succes, fiecare producție media strângând zeci de mii de vizualizări.

Comentarii
  • Te astepti la mult mai mult din partea unui medic. In primul rand sa fie un exemplu. Calatorie complet neesentiala intr-o tara atat de lovita de pandemie…In ce lume traim? Chiar nu mai aveti pe cine invita?

Adauga un comentariu