Cancan ultimă oră

Laura Giurcanu, pe Instagram: Și-a înnebunit fanii cu poze în costum de baie!

Publicat: 03 sept. 2021
Laura Giurcanu
Laura Giurcanu își încântă mereu fanii cu poze sexy

Modelul și vloggerița Laura Giurcanu și-a înnebunit fanii de pe Instagram cu noi poze incediare cu ea în cosum de baie pe plajele din Grecia.

Așa cum era de așteptat fanii au reacționat rapid la pozele cu Laura în costume de baie care îi pun în evidență silueta de vis.

Cunoscută pentru aparițiile sale în mediul online, în special pe platforma Youtube, Laura și-a etalat recent formele perfecte pe o plajă din Grecia, unde a fost plecată în vacanță. Aceasta s-a bucurat de o bine-meritată vacanță, unde a mers alături de cele mai apropiate persoane din viața ei.

Frumoasa blondină nu s-a putut abține și a a publicat mai multe imagini de acolo, imagini care au fost foarte apreciate de fanii ei.

Frumoasa blondină arată că se bucură de razele calde ale soarelui și a ținut să împărtășească aceste momente cu fanii ei de pe Instargam.

Laura Giurcanu în costum de baie

Laura Giurcanu, pe Instagram: Are un corp de invidiat și un bust generos

Modelul și vloggerița Laura Giurcanu nu a ezitat să facă publice în ultimele zile mai multe poze sexy cu ea în costum de baie. Senzuala blondină arată foarte bine și ține să împărtășeacă acest lucru cu fanii.

Într-o poză, Laura face senzație pozând cu bustul la vedere. Aceasta apare urcând pe o scară din apele mării, iar ipostaza în care s-a pozat a generat multe aprecieri și comentarii din partea fanilor care-i urmăresc activitatea pe rețelele de socializare.

Cei peste 900 de mii de fani de pe Instagram au avut numai cuvinte de laudă la adresa frumoasei blondine. „Arăți foarte bine” „Wow”, „super”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de ea în secțiunea de comentarii a fotografiei.

Laura Giurcanu

Într-o altă poză, sexy vloggerița apare în același costum de baie negru, care lasă să i se vadă corpul de zeiță, cu părul ud, de-abia ieșită din mare.

Altă imagine cu Laura o înfățișează într-un costum de baie roșu privind în depărtare de pe un iaht.

Multe aprecieri a strâns Laura cu o imagine cu ea într-un costum de baie alb, pe un ponton, privind la o barcă pneumatică.

Laura Giurcanu în costum de baie

A dat lovitura cu vlog-ul personal

Începând din 22 noiembrie 2013, Luara Giurcanu și-a lansat canalul pe YouTube care îi poartă numele ei. Primul videoclip Laura l-a postat de-abia pe 10 iunie 2015 și a reuști în scurt timp să aibă unul dintre cele mai de succes vlogg-uri din România.

Laura Giurcanu a câștigat rapid popularitate prin mărturisirile pe care le face pe vlogul personal dar și mulțumită și tutorialelor de frumusețe și machiaj.

Foarte rapid, Laura Giurcanu a reușit să strângă 900.000 de urmăritori pe Instagram și peste 390.000 de abonați la canalul ei de YouTube.

Unul dintre cele mai populare videoclipuri ale sale, „De ce e greu să fii fată?”, a reușit să strângă peste 450.000 de vizionări totale.

În 2018, Laura a fost vlogger-ul show-ului TV de la Pro TV, „Vocea României“ și a jucat și în fimul „Oh, Ramona!“ (2019), dar și în „5Gang: Un altfeld e Crăciun“ (2019).

Laura Giurcanu în costum de baie

Cum a trecut de la atletism la modeling

Laura Giurcanu a devenit cunoscută după ce a câștigat „Next Top Model“ la vârsta de 14 ani și au urmat colaborări cu reviste renumite precum Vogue, Elle, Cosmopolitan. Însă la TV a apărut de mică și a fost pasionată de modeling.

În copilărie s-a apucat de atletism după ce a văzut o reclamă la un brand de haine. Luara își amintește că era o poză cu o atletă într-o reclamă la un brand de sport. Așa a ajuns să facă sport de performanță timp de 7 ani.

Comentarii
Adauga un comentariu