Cancan ultimă oră

Lidia Buble a vizitat un medic estetician. Ce intervenție plănuiește să își facă artista

Publicat: 29 nov. 2020

Lidia Buble (27 de ani) se numără printre vedetele care nu au apelat la operații estetice. Artista a spus de numărate ori că este împăcată cu felul în care arată și nu s-a declarat niciodată nemulțumită de comentariile răutăcioșilor care i-au criticat anumite particularități fizice.

Dar iată că a venit și rândul ei să facă o schimbare de ordin estetic.

Lidia Buble a postat de curând, pe contul ei de Instagram o fotografie în care se află alături de doctorul Radu Ionescu, recunoscut în lumea medicinei pentru intervențiile la nivelul sânilor. Din câte se poate deduce, artista se gândește serios să-și pună silicoane și s-a dus la medicul sepcialist pentru o primă consultație. Fanii Lidiei s-au declarat uimiți de intențiile acesteia, mulți presupunând că ar fi vorba despre o rinoplastie.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lidia Buble (@lidiabuble)

Lidia Buble a fost extrem de umilită în mediul online

De-a lungul timpului, Lidia Buble a primit numeroase comentarii răutăcioase din partea fanilor. În copilărie, vedeta era luată în râs de colegii ei din cauza religiei sale, dar şi a neajunsurilor cu care se confruntă.

Apoi, în momentul în care şi-a făcut apariţia pentru prima oară pe scenă, artistă a fost criticată din cauza aspectului sau fizic. La început s-au legat de kilogramele în plus, iar apoi de forma nasului.

În continuare, lumea îi sugerează să-şi facă o rinoplastie. Lidia Buble, însă, nici nu vrea să audă de o asemenea intervenţie. Artistă nu are niciun complex şi consideră că este frumoasă, aşa cum a lăsat-o Dumnezeu.

Comentariile răutăcioase nu au dispărut, dar artistă a avut grijă să le închidă gura criticilor ei. Aşa cum s-a întâmplat ultima oară când o internaută a criticat-o pentru felul în care arată.

”Probabil că mulţi dinte voi o să vă întrebaţi de ce am ales să postez acel mesaj. Primesc zilnic astfel de mesaje şi sunt convinsă că nu sunt singură, sunt convinsă că sunt foarte multe femei atât la noi în ţara cât şi în alte ţări, care sunt batjocorite pentru felul în care arată.

Este tot un fel de bullying, în online se întâmplă în cea mai mare parte, pentru că oamenii de acest gen, în general nu prea au curajul să spună fata în faţă şi atunci refulează în online.

Eu personal niciodată n-o să răspund cu răutate la astfel de mesaje. Îmi este milă de astfel de femei. Pentru că da, din păcate femeile sunt cele care trimit astfel de mesaje. Eu primesc zilnic destul de multe şi în proporţie de 99,9% sunt femei. Foarte trist. Nu înţeleg de ce suntem atât de rele între noi, nu înţeleg de ce nu ne putem susţine. Nu înţeleg de ce, după părerea voastră, toată lumea ar trebui să arate la fel. De ce toată lumea ar trebui să fie stană de piatră, bibelou, păpuşă. Este atât de frumos să fim cu toţii diferiţi, iar defectele sunt atât de frumoase. Şi chiar dacă probabil unii dintre voi nu realizaţi, de cele mai multe ori defectele ne fac să fim speciali, să avem acel ceva, aşa că iubiţi-le.

Pentru tine am şi un răspuns: acest nanau aşa cum l-ai numit tu, foarte sexy şi cu foarte multă personalitate, ştii la ce mă ajută? Mă ajută să miros hit-urile astea frumoase care ajung la sufletele a milioane de oameni care mă iubesc, îmi ascultă muzica şi îmi trimit mesaje frumoase. Toţi bărbaţii care au trecut prin viaţa mea de asta s-au îndrăgostit, de faptul că sunt foarte naturală”, a fost răspunsul oferit de Lidia Buble.

Comentarii
Adauga un comentariu