Cancan ultimă oră

Lidia Fecioru: Momentele dificile din viață apar din cauza unui blocaj al destinului. Ce putem face în acest caz?

Publicat: 22 apr. 2021
Lidia Fecioru îmbrăcată în galben și cu ochelari de vedere
Lidia Fecioru, bioenergoterapeut, vine săptămânal la Antena 3 și abordează diferite teme, în cadrul emisiunii „Adevăruri ascunse”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru, a explicat, în emisiunea „Adevărul ascunse”, difuzată în fiecare sâmbătă seară, de la ora 18.45, la Antena 3, cum putem trece peste anumite probleme care apar în viața noastră.

Fiecare om se confruntă cu momente dificile la un moment dat. Iar acestea își au sursa într-un blocaj al destinului, explică Lidia Fecioru. Ce pot să facă cei în cauză?

„Trebuie să știți că nu poți, cu forța, nici să-i dai unui om, nici să-i iei din ceea ce ține de partea asta sufletească, energetică. Dacă omul nu-ți cere ajutorul înseamnă că nu vrea să fie ajutat în acel moment. Dacă nu îți cere ajutorul înseamnă că este pragul lui în destin pe care trebuie să-l treacă obligatoriu.

Are de învățat o lecție, care poate să fie și lecția umilinței. Dacă ești foarte cu nasul în sus și ți-e rușine să apelezi înseamnă că ai o problemă. E o lecție și asta”, a spus Lidia Fecioru.

Lidia Fecioru: „Un drum blocat duce nicăieri”

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a explicat, în cadrul rubricii Pilda zilei din emisiunea Adevăruri Ascunse, motivul pentru care este bine să avem un ţel în viaţă.

Se spune că fără ţeluri şi fără termene nu ajungem la nimic. Dacă nu ne punem un ţel clar şi să ne stabilim şi un termen ajungem puturoşi şi leneşi.

Puneţi dorinţa pe hârtiuţă, un ţel, o dată, nu sta să aştepţi pentru că un drum blocat duce nicăieri.

De aceea, drumul trebuie să ni-l stabilim şi să ne alegem oamenii cu care să ne înconjurăm când vrem să pornim, să ne alegem oamenii pentru că oamenii sunt de multe ori, de două feluri: de conjunctură şi cei care rămân adevăraţi lângă noi.

Chiar dacă nu stăm toată ziua să vorbim, dar ştim mereu că sunt acolo.

Adauga un comentariu