Cancan ultimă oră

Liviu Vârciu: „Am făcut un pact”. La ce înțelegere a ajuns prezentatorul TV cu Anda Călin, datorită pasiunii lui pentru mașini – FOTO

Publicat: 11 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Liviu Vârciu Am făcut un pact. La ce înțelegere a ajuns prezentatorul TV cu Anda Călin datorită pasiunii lui pentru mașini - FOTO
Prezentatorul TV și-a cumpărat o nouă mașină în urmă cu câteva luni și și-a mai achiziționat una, așa că, a găsit o modalitate prin care să îi facă și pe plac partenerei

Liviu Vârciu are o pasiune costisitoare și care nu este pe placul iubitei lui, Anda Călin. Prezentatorul TV și-a cumpărat o nouă mașină în urmă cu câteva luni și și-a mai achiziționat una, așa că, a găsit o modalitate prin care să îi facă și pe plac partenerei.

Liviu Vârciu adoră mașinile, iar în urmă cu câteva luni, și-a cumpărat un nou autoturism, ca de curând să mai facă o achiziție, spre nemulțumirea Andei Călin, care nu împarte aceeași pasiune cu iubitul ei.

Liviu Vârciu și Anda Călin au făcut un pact

Mai în glumă, mai în serios, Liviu Vârciu recunoaște că iubita lui este deranjată de pasiunea pentru mașini, dar chiar și așa, a găsit o metodă prin care să o mulțumească. Prezentatorul TV a povestit pe Instagram că el și Anda Călin au făcut o înțelegere și pentru fiecare mașină, el trebuie să își ducă partenera într-o vacanță. Pe un ton amuzant, Anda Călin i-a spus iubitului ei că nu se mulțumește cu atât, ci își dorește câte o vacanță și pentru mașinile pe care le-a cumpărat în trecut.

„Am cumpărat mașina, sunt cu doamna, și am făcut un pact. Pentru fiecare mașină pe care eu o cumpăr, eu o duc într-o vacanță”, a spus Liviu Vârciu, pe Instagram.

Liviu Vârciu nu are de gând să renunțe prea curând la pasiunea lui

Chiar dacă i-a adus motiv de „ceartă” în cuplu, Liviu Vârciu spunea că nu are de gând să renunțe prea ușor sau curând la pasiunea lui pentru mașini, din contră, plănuiește să își cumpere un alt autoturism. Prezentatorul TV mai declara mai în glumă, mai în serios, că măcar are unde să doarmă, dacă Anda Călin este nemulțumită că investește banii în mașini.

„Păi, de asta îmi iau și multe (n.r. mașini) știi? Să am unde să dorm. Căci, dacă o fi să fie, cum sunt și personaj în „Bravo, tată!”, serialul de pe Antena 1 dorm și în garaj, dorm și în mașină. Orice pentru liniștea și dragostea doamnei, nu? Adică, dacă ea este fericită, știi cum e. Happy wife, happy life”, spunea Liviu Vârciu, la Star Matinal.

Adauga un comentariu