Cancan

Lora, despre Ionuț Ghenu și Doinița Oancea. „Ea nu a fost prietena mea…”

Publicat: 26 oct. 2021
Lora intr-un sacou mov
Lora a vorbit despre relatia ei cu Doinita Oancea, dar si despre iubitul ei Ionut Ghenu

Lora a vorbit în cadrul unui podcast despre relația pe care Ionuț Ghenu a avut-o cu Doinița Oancea. La finele poveștii de iubire dintre cei doi, cântăreața a fost acuzată că i-a furat iubitul actriței. Totul a început în urmă cu mai mulți ani și a fost scandalul care ținut prima pagină a ziarelor de cancan pentru multă vreme.

În prim-plan se află triunghiul amoros format din Lora, Doinița Oancea și Ionuț Ghenu. Cei doi din urmă formau un cuplu, iar artista doar ce ieșise din căsnicia cu Dan Badea.

Ce a spus Lora despre relația pe care o avea Doinița Oancea cu Ionuț Ghenu

La acea vreme, Ionuț Ghenu era managerul blondinei, iar ea avea o relație extrem de bună de prietenie nu doar cu el, ci și cu iubita lui, Doinița Oancea.  Totul s-a schimbat în momentul în care au intervenit sentimentele. Ionuț Ghenu s-a îndrăgostit de Lora și au decis să înceapă o relație.

Prezentă în podcastul lui Cătălin Măruță, Lora a decis să spună lucrurilor pe nume și să lămurească odată pentru totdeauna situația.

„ Când am început să vorbim mai mult (n.r Lora şi Ghenu). Era un an foarte nasol. Aveam două emisiuni TV și am avut peste 130 de concerte în anul acela, în 2014.

Problemele personale ne-au făcut să vorbim. Era un fel de terapie de grup.

M-am apropiat în perioada aia foarte tare și cu dansatoarele. În momentul în care ești prieten cu un alt om, tu vezi nedreptățile din viața lui altfel. Când tu știi niște chestii nu mai vezi superficial. El era într-o relație, dar era și nu era ”, a dezvăluit Lora în cadrul podcastului.

Lora și Doinița Oancea nu au fost prietene!

Despre Doinița Oancea spune că nu i-a fost niciodată prietenă, iar dacă Ionuț Ghenu va vrea vreodată să-și refacă viață cu altcineva, fie și cu o prietenă de-ale ei, ea nu îi va ataca niciodată. Artista spune că uneori nu știi unde te poartă viața și când se nasc sentimente mai puternice decât cele de prietenie.

„ Eu nu aveam cum să mă apăr. Fiecare reacționează la durere. Mi-am păstrat cât de cât creierii și nu am început să scot eu armele. M-am mai întâlnit cu ea la vreo două evenimente. Nu vorbim dacă ne vedem.

E foarte greu. (…) Dacă mâine Ionuț se îndrăgostește de o prietenă de-ale mele, eu niciodată nu o să fiu omul care să lovească în cineva care s-a îndrăgostit de altcineva.

Nu, ea nu a fost prietena mea. Când ea a spus că nu am fost prietenele cele mai bune a fost prea târziu, când deja răul a fost făcut.

Eu atunci eram divorţată. Într-adevăr, e o chestie acolo, care încă mă deranjează. Simt că mi s-a făcut o super mare nedreptate, că oamenii se întâlnesc, se înţeleg, se despart, o iau de la capăt cu alte persoane şi că asta este fix treaba lor.

Oamenii trebuie să înţeleagă că cine plânge primul, are dreptate. Dacă plângi la televizor şi plângi primul, ai dreptate.  Am o relație senzațională cu Ionuț. Nimic nu se construiește pe înșelătorie ”, a mai mărturisit Lora.

Adauga un comentariu