Cultural

Loredana Groza a trecut printr-un moment dureros în tinerețe. ,,Este o traumă pe care o porţi cu tine o viaţă întreagă…”

Publicat: 04 nov. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Groza a trecut printr-un moment dureros în tinerețe. Este o traumă pe care o porţi cu tine o viaţă întreagă
Loredana Groza a fost criticată în tinerețe și a avut parte de o adevărată traumă.

Loredana Groza a trecut printr-un moment dureros în tinerețe. Celebra cântăreață a fost aspru criticată pe vremea când era doar o adolescentă, însă replicile dure ale celor din jur nu au împiedicat-o să ajungă una dintre cele mai apreciate artiste din România. În prezent, Loredana Groza se bucură din plin de celebritate și se află într-o formă fizică de invidiat. Iată cum reușește să se mențină în formă frumoasa vedetă.

Loredana Groza a trecut printr-un moment dureros în tinerețe

Loredana Groza este una dintre cele mai apreciate cântărețe din lumea artistică românească. Vedeta are o carieră de succes, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de soțul ei. Aceasta a făcut furori încă de pe vremea când era tânără și a cucerit inimile multor bărbați celebri.

Artista are un trecut amoros tumultuos, însă își asumă fiecare capitol din viața sa și atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare pe scenă, la tv sau la evenimentele mondene. Dincolo de celebritate, Loredana Groza a trecut printr-un moment dureros în adolescență, fiind ținta bullyingului. Vedeta a dezvăluit recent cum a reușit să treacă peste acea perioadă urâtă din viața sa, fiind motivată să ajungă o artistă renumită.

,,Aveam un profesor de tehnologie care îmi spunea: «Hai, Steluţa, la tablă, hai să te vedem, că la televizor eşti mare şi tare». Voia să mă pună jos. Nu m-a descurajat, eram deja în perioada în care luasem contact cu succesul. Asta îţi dă o anumită putere, încredere. Mă lăsam şi nu comentam, înghiţeam în sec şi ştergeam o lacrimă în colţul ochiului. (…)

Trauma care se creează este o traumă pe care o porţi cu tine o viaţă întreagă, copilul păstrează acest complex de inferioritate, o spun din propria experienţă. Am trăit şi eu momente de genul ăsta, fratele meu poartă ochelari şi, când a venit la şcoală cu lentile groase, toată lumea îl poreclise «chio-chio», şi pe mine, sora lui «chiochio».”, a mărturisit aceasta.

Deși a avut parte de multe critici, Loredana Groza nu a ținut cont de replicile dure ale unora și a demonstrat tuturor că este o femeie puternică. Artista are în prezent o carieră impresionantă, iar în viața privată se declară o femeie împlinită. Cântăreața arată spectaculos la vârsta de 52 de ani și face furori pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze incendiare.

Mai mult, vedeta este cunoscută pentru aparițiile sale extravagante și pentru faptul că este lipsită de inhibiții. Loredana Groza s-a afișat de multe ori nemachiată sau în ținute lejere, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară. Unii au criticat-o pe aceasta pentru ipostazele mult prea îndrăznețe sau pentru faptul că are prea multe operații estetice, alții au avut doar cuvinte de laudă pentru celebra artistă.

Cum se menține în formă îndrăgita cântăreață

Loredana Groza atrage multe priviri de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor și se mândrește cu o siluetă fără cusur la vârsta de 52 de ani. Cântăreața nu ezită să își surprindă fanii de pe rețelele de socializare cu fotografii în ipostaze sexy.

Recent, vedeta a dezvăluit cum reușește să arate atât de bine și care sunt secretele ei de înfrumusețare.

„Ritualul meu de îngrijire e simplu și practic. Nu am timp să pierd în saloane sau în cabinetele esteticienilor, cum foarte mulți mă acuză. Nu am nimic împotriva intervențiilor estetice, dar eu nu am apelat la nicio operație de înfrumusețare de niciun fel, cine mă cunoaște știe că așa e. Nicio operație și niciun estetician nu te pot ajuta, cu toți banii din lume, să arăți bine dacă nu ai grijă zilnic de tine. Sport, mâncare simplă, meditație… Nu trebuie să treacă nicio zi fără să ai puțină grijă de tine! Operațiile pot să mai aștepte. Sunt atâtea soluții simple, eficiente și neinvazive, în ziua de azi.”,a declarat aceasta.

Loredana Groza a fost criticată în tinerețe și a avut parte de o adevărată traumă peste care a reușit să treacă cu greu. Cu toate acestea, artista are o carieră de succes și se bucură din plin de aprecierea publicului autohton. Cântăreața se declară o femeie împlinită și în viața privată alături de soțul ei.

Adauga un comentariu