Cancan

Loredana Groza câștigă sume fabuloase. Câți bani cere pentru a cânta la o nuntă 

Publicat: 26 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

De când a rupt internetul cu noile sale melodii, Loredana Groza câștigă sume fabuloase din concerte. Cântăreața poate spune că este împlinită din toate punctele de vedere. Dacă pe plan profesional are parte de un mare succes, în viața personală Loredana trăiește o frumoasă poveste de dragoste cu Andrei Boncea.

Până să atingă succesul, Loredana Groza a știut ce sunt lipsurile. Despre aceste clipe grele, artista a așternut câteva rânduri în cartea sa “Sentimente”, pe care a lansat-o pe 26 noiembrie 2016.

”La repetiţiile pentru concursul «Steaua fără nume» (n.r. avea doar 14 ani pe atunci), erau zile în care nu aveam decât un leu şi îmi planificam să mănânc patru chifle. Peste drum de hotel era un fel de minibrutărie, unde făceau nişte chifle foarte bune. Şi am zis: o să îmi iau una dimineaţa, îmi mai iau una la prânz şi îmi păstrez două pentru seară. Costa 25 de bani o chiflă. Nu mi se părea că n-am ce-mi trebuie, fiindcă nu aveam termen de comparaţie. Nu existau copii care să vină cu Mercedesul la şcoală. Câţi bani îmi dăduseră ai mei, atâţia aveam, nu mi se părea nimic anormal”, a scris Loredana Groza în carte.

Loredana Groza câștigă sume fabuloase din concerte

Cariera Loredanei a început la vârsta de 16 ani și s-a făcut remarcată atunci când a castigat Festivalul Mamaia De atunci au trecut 34 de ani, iar cântăreață și-a construit o carieră spectaculoasă. Grație faptului că a ajuns să fie atât de apreciată, Loredana își poate permite să ceară acum sume importante pentru un concert.

Potrivit site-ului sprezza.ro, tariful Loredanei pentru o nuntă ar fi de 10.000 de euro! Sumă deloc mică, comparativ cu veniturile românilor.

Vedeta face parte din juriul X Factor, show-ul de talente difuzat de Antena 1, unde suma câștigată este confidențială, dar cum Loredana este o artistă cu renume, suma pe care o câștigă nu este deloc micuță!

Loredana Groza s-a vaccinat cu cea de-a treia doză

Loredana Groza este printre primele artiste care se vaccinează anti-COVID-19 cu cea de-a treia doză. Artista a postat o fotografie din clinica în care și-a administrat serul.

Cântăreața a anunțat, printr-o postare pe pagina de Facebook, că s-a vaccinat anti-COVID și cu a treia doză.

„Getting vaccinated with the 3rd dose

Singura soluție pentru a termina Pandemia”, a scris Loredana Groza, duminică, pe Facebook.

Recent s-a aflat și ce sumă câștigă Loredana Groza în urma unui concert sau eveniment la care participă. Pentru multe persoane acești bani sunt o adevărată avere.

Adauga un comentariu