Cancan ultimă oră

Loredana Groza s-a vaccinat cu cea de-a treia doză! Ce a postat cântăreața după ce și-a administrat serul împotriva Covid-19

Publicat: 03 oct. 2021
cum arată fiica Loredanei Groza
În urmă cu două săptămâni, Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, a chemat ambulanța

Loredana Groza s-a vaccinat cu cea de-a treia doza

Loredana Groza este printre primele artiste care se vaccinează anti-COVID-19 cu cea de-a treia doză. Cântăreața a postat o fotografie din clinica în care și-a administrat serul.

Cântăreața Loredana Groza a anunțat, printr-o postare pe pagina de Facebook, că s-a vaccinat anti-COVID și cu a treia doză.

„Getting vaccinated with the 3rd dose

Singura soluție pentru a termina Pandemia”, a scris Loredana Groza, duminică, pe Facebook.

În urmă cu două săptămâni, Loredana Groza, în vârstă de 51 de ani, a chemat ambulanța. S-a crezut că era infectată cu COVID-19, însă artista a negat acest lucru.

„Se pare că din cauza acestei inerții si din cauza acestor știri false în care ne înecam în fiecare zi când intrăm pe internet sau chiar și pe TV, oamenii sunt puși în situația de a alege adevărul în fiecare zi.

Trebuie să fii o persoană puternică, să fii echilibrat, să te infrmezi din mai multe surse, sa ai discernamant care cred că e una din superputerile de care avem nevoie în aceste vremuri”, a mai declarat Loredana Groza.

Adauga un comentariu