Cancan

Loredana Groza, un nou pictorial fierbinte. În ce ținută l-a așteptat pe Moș Nicolae

Publicat: 07 dec. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Loredana Groza un nou pictorial fierbinte. În ce ținută l-a așteptat pe Moș Nicolae
Loredana Groza și-a uimit fanii cu un pictorial fierbinte de Moș Nicolae

Îndrăgita artistă Loredana Groza este protagonista unui nou pictorial incendiar pentru care a primit numeroase laude dar și critici. Vedeta a făcut o ședință foto de Moș Nicolae în care a lăsat să se vadă destul de mult. Și dacă mulți fani au apreciat pozele cu Loredana Groza, au fost și voci care i-au reproșat că momentul ales nu a fost cel mai bun.

Artista în vârstă de 51 de ani nu se sfiește să își expună corpul în diferite ținute super-sexy, cu care să-și pună pe jar urmăritorii. De Sfântul Nicolae, artista și-a impresionat din nou fanii cu mai multe poze în ipostaze incendiare. Și totuși, respectivul pictorial nu a fost pe gustul tuturor, Loredana Groza primind și foarte multe critici.

Loredana Groza, pictorial fierbinte de Moș Nicolae

Nu doar copiii l-au așteptat pe Moș Nicolae, pe 6 decembrie. Personajele cunoscute din showbiz și-au lustruit, la rândul lor, ghetuțele și au sperat la cadouri scumpe. Dintre vedetele autohtone, și Loredana Groza s-a pregătit corespunzător pentru această zi.

Pe contul de Instagram, artista a postat mai multe imagini care au strâns rapid mii de aprecieri. Încălțată cu o pereche de ghete negre, pe care le-a asortat cu un sutien sexy, dar și cu o haină de blană, Loredana Groza s-a lăsat fotografiată în mai multe ipostaze care îți taie răsuflarea.

„În așteptarea Sfântului Nicolae. Ghetele mele sunt gata”, a scris Loredana Groza în dreptul imaginilor, care nu mai au nevoie de niciun comentariu.

Artista câștigă sume fabuloase

Loredana Groza s-a remarcat încă de tânără, urcând pe scenă de la vârsta de 16 ani, când a și câștigat Festivalul Mamaia. De la începuturi și până în prezent au trecut 35 de ani, în care artista și-a clădit o carieră spectaculoasă. Loredana Groza este o adevărată artistă, care știe să se reinventeze, în ciuda trecerii timpului.

Datorită faptului că este o artistă extrem de îndrăgită, Loredana Groza își permite să ceară pentru cântări sume fabuloase. Astfel, potrivit site-ului sprezza.ro, tariful Loredanei Groza pentru o nuntă ar fi de 10.000 de euro! Sumă deloc mică, comparativ cu veniturile românilor.

Loredana Groza are o fiică superbă

Dincolo de viața profesională, Loredana Groza este împlinită și pe plan personal. Artista este căsătorită de mai bine de 23 de ani cu producătorul Andrei Boncea. Acesta este un adevărat profesionist în domeniu, numele său fiind legat de producții celebre autohtone și străine. Tot în plan personal, la doar o lună de la căsătorie, Loredana a mai bifat un succes, și anume nașterea fiicei sale, Elena Boncea.

Tânăra este o brunetă superbă, care activează ca producător muzical la un post de radio cunoscut. Totodată, fiica Loredanei Groza are și un naș de botez celebru în România, nimeni altul decât Florin Călinescu. În plus, Loredana și Elena au o relație extrem de frumoasă, tânăra apărând de-a lungul timpului în multe filmări ale mamei sale. Și totuși, Elena Boncea este mult mai temperată decât mama ei, Loredana Groza, care a uimit cu al ei pictorial de Moș Nicolae.

Adauga un comentariu