Local

Lovitură de teatru în cazul unui membru al clanului Gangal! Decizia luată în cazul asasinatului din cartierul Dacia! Unul dintre suspecți a scăpat de acuzații! – VIDEO

Publicat: 28 feb. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Unul dintre membrii clanului Gangal a fost trimis în judecată de către procurorii ieșeni, sub acuzațiile de viol și omor calificat. Narcis Sîn este acuzat că și-ar fi violat mătușa, după care ar fi ucis-o în bătaie. Cadavrul femeii a fost descoperit pe un câmp din zona Dacia. Pentru celălalt suspect, procurorul de caz a dispus clasarea dosarului

Răsturnare de situație în cazul crimei din cartierul Dacia! Unul dintre membrii clanului Gangal va fi nevoit să dea explicații în fața instanței, după ce a fost acuzat că și-a siluit și ucis mătușa. Astfel, procurorii au dispus trimiterea în judecată a lui Narcis Sîn, sub acuzațiile de viol și omor calificat. Acum, urmează ca Tribunalul Iași să stabilească un prim termen al cauzei penale, după care magistrații vor asculta ce au de spus toate părțile implicate, pentru a putea lua o hotărâre în acest caz.

Ițele încâlcite ale unei crime

Pe de altă parte, procurorii au precizat că, față de celălalt suspect inițial din acest caz, s-a decis clasarea cauzei.

„A fost trimis în judecată un singur inculpat, sub acuzațiile de viol și omor calificat. În ceea ce îl privește pe cel de-al doilea suspect, procurorul de caz a dispus clasarea. Asta, deoarece fusese indicat artificial ca suspect, iar acest aspect nu s-a dovedit”, a declarat ieri Mihaela Apostol, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași.

Amintim că, în urmă cu mai bine de o lună, pe un câmp din zona Dacia a fost descoperit cadavrul unei femei. Victima a avut parte de o moarte violentă, în urma necropsiei stabilindu-se că aceasta avea mai multe coaste rupte. Polițiștii, sub coordonarea procurorului de caz, au făcut mai multe verificări, la scurt timp reușind să-l identifice pe unul dintre suspecți, în persoana lui Narcis Sîn, fiul lui Ion Gangal.
Ulterior, Sîn a fost reținut și, mai apoi, arestat preventiv, dar acesta ar fi indicat că, la comiterea faptelor, ar fi fost prezent și un alt bărbat, L.S. Mai mult, Sîn a recunoscut că ar fi săvârșit faptele.

Urme de agresiune

Conform anchetatorilor, după ce ar fi consumat alcool, Narcis Sîn ar fi condus victima, care era mătușa sa, pe un câmp din zona Dacia, unde ar fi obligat-o să întrețină relații sexuale, după care ar fi lovit-o puternic.

Oamenii legii au mai menționat că Sîn ar fi lovit-o pe femeie până când aceasta a intrat în stare de inconștiență. Femeia a fost găsită de către anchetatori cu fața în sus și cu capul descoperit. Victima era îmbrăcată cu o bluză roșie, iar, pe deasupra, avea o vestă de culoare albastră, încheiată până la gât cu un fermoar. De asemenea, pe toată fața erau stropi de sânge uscat, iar, din una dintre nări, a curs o cantitate destul de mare de sânge, ce a fost găsit atât pe vestă, cât și pe iarba din jur. În partea de jos a corpului, femeia era parțial dezbrăcată, având zona intimă descoperită. Asta i-a făcut pe anchetatori să creadă din start că victima fusese și violată.

Așadar, în urma incidentului, în timp ce Sîn a fost reținut pentru 24 de ore, L.S. a fost dus atunci la Institutul de Psihiatrie „Socola”, pentru investigații. Ulterior, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iași au constatat că L.S. nu a participat în niciun mod la comiterea acestor fapte oribile.

Adauga un comentariu