Magazin

Lucruri enervante ce se pot intampla in timp ce faci sex

Publicat: 16 iul. 2012
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lucruri enervante ce se pot intampla in timp ce faci sex
1
Sexul este grozav, insa cateodata se pot intampla unele lucruri – chiar si marunte – care iti pot distrage atentia sau va pot strica tot cheful. Cum ar fi…
Patul incepe sa scartaie
Fix cand v-ati incins mai tare patul cedeaza si incepe sa scartaie de nu se poate si ori mai sunt persoane in aceeasi locuinta, ori vecinii care va pot auzi. Oricum, este un sunet enervant si prea galagios.
Suna telefonul
Si fugi sa raspunzi! Sau el face asta. De fapt nu prea conteaza cine raspunde la telefon in timp ce faceti sex, cert e, daca se intampla asta, clar aveti de discutat unele lucruri.
Sunete ciudate
Dupa ce intra aer in vagin, atunci cand te relaxezi aerul iese cu sunet… ca si cand ai flatula. Este o situatie jenanta care v-ar putea strica cheful amandurora, daca nu aveti simtul umorului bine dezvoltat.
Carcei
Esti deasupra, totul merge bine, va simtiti grozav cand, deodata, loveste carcelul! Si trebuie sa te opresti si trebuie sa iti intinzi un pic muschii ca sa treaca durerea, in timp ce momentul senzual trece pe langa voi. Ce enervant!
Nevoi umane
Atunci cand iti stimuleaza punctul G, uneori simti nevoia sa fugi la toaleta sa urinezi. Din nou trebuie sa puneti punct distractiei, ca apoi s-o luati de la capat peste cateva minute.
Intra cineva peste voi
Cel mai trist e atunci cand persoana care intra este chiar mama lui, pe care nu ai cunoscut-o in mod oficial, dar nu-i nimic, are acum ocazia sa te vada in fundul gol, deasupra fiului ei iubit…
sursa: unica.ro
Adauga un comentariu