Calatorii

Lucruri pe care le poti cere in avion. La unele sigur nu te gandeai

Publicat: 18 mart. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Lucruri pe care le poti cere in avion. La unele sigur nu te gandeai
Lucruri pe care le poti cere in avion

Lucruri pe care le poti cere in avion. Puţini dintre noi ştim că orice pasager aflat la bordul unui avion poate beneficia de o serie de servicii.

Pentru că oferta este una destul de generoasă, Huffington Post a făcut o listă cu lucrurile pe care oricine le poate cere în timpul unui zbor.

Medicamente la bordul avionului

1. Insigne pentru copii.

Multe companii aeriene dăruiesc multe dăruiesc insigne copiilor, ca să le amintească de primul lor zbor. Nu e cine ştie ce, dar când puştiul tău va avea 20 de ani va zâmbi când va găsi insigna într-o cutie plină de praf din pod.

2. Doză întreagă de suc.

Dacă lichidul din paharul ăla mic de plastic nu ţi-a potolit nici măcar pe sfert setea, poţi cere oricând întreaga doza. Ţi se va reumple paharul chiar dacă nu sunt suficiente cutii la bord, fără ca stewardesele să-ţi arunce priviri ucigaşe.

3. Medicamente şi bandaje.

Orice avion are în stoc medicamentele de bază pentru combaterea durerilor de cap provocate de decolare sau pentru cei care au frica de zbor. Dacă ai vreo tăietură minoră poţi cere şi câteva bandaje.

4. Reumplerea sticlei de apă.

Atunci când zbori este foarte important să hidratăm organismul. Dacă îţi este permis să iei cu tine sticle goale la bord, poţi ruga însoţitorii de zbor să ţi le reumple cu apă.

5. Ajutor în găsirea unui doctor.

Chiar dacă însoţitorii de zbor sunt instruiţi pentru acordarea primului ajutor, aproape la fiecare călătorie se afla un doctor printre pasageri. Stewardesele de obicei te pot ajuta să îl găseşti dând un anunţ prin microfon. Există companii care oferă mile suplimentare doctorilor care îşi dezvăluie profesia în avans.

Lucruri pe care le poti cere in avion. Masă gratuită în avion

6. Felul doi.

Multe dintre companii se ştie că oferă la bord gustări sau mese gratuite. Atunci când pasagerii sar peste masă, mai ales noaptea, companiile aeriene îţi pot oferi şi felul doi. Aşa că dacă nu ţi-a ajuns pungă de covrigei de la începutul zborului, ai o şansă să primeşti încă o porţie de mâncare.

7. Îţi poţi schimba locul.

De obicei în avion ai opţiunea să rogi însoţitorii de zbor să te ajute să găseşti un loc lângă o anumită persoană. Trebuie doar să îţi faci cunoscută cererea imediat după îmbarcare.

8. Babysitting pe perioade scurte.
Atunci când ai nevoie să mergi la baie, stewardesele pot sta câteva clipe cu cel mic în locul tău. Tot ce ai de făcut e să le rogi.

9. Tururi de cabină.

Da, poţi intra în locul unde se întâmplă magia. Bineînţeles, nu în timpul zborului. Imediat după aterizare, când piloţii au mai mult timp la dispoziţie, poţi cere personalului să mergi într-un mic tur în cabina piloţilor. Cu siguranţă că se vor bucura să primească oaspeţi.

10. Şerveţele igienice.

Pentru siguranţa ta, poţi oricând să ceri însoţitorilor de zbor şerveţele igienice pentru a dezinfecta locurile unde stai. Mai mult ca sigur le vor avea la îndemână.

Adauga un comentariu