National

Ludovic Orban spulberă speranțele românilor despre creșterea pensiilor

Publicat: 23 iul. 2020
ALT=«Premierul Ludovic Orban»
Premierul Ludovic Orban

Premierul Ludovic Orban a vorbit despre posibilitatea creșterii pensiilor și alocațiilor. Acesta spulberă toate speranțele românilor spunând că ar fi necesară o bază solidă în bugetul de stat.

„Cert este că ne dorim și creșterea alocațiilor și creșterea pensiilor, dar această creștere trebuie să se bazeze pe o realitate economică. Orice creștere trebuie să poată să fie plătită și să se bazeze cu adevărat pe venituri atât ale bugetului de stat, cât și ale bugetului de pensii”, a spus Ludovic Orban.

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vorbit despre creșterea pensiilor

Ministrul Muncii, Violeta Alexandru, a vorbit astăzi despre creșterea pensiilor. Aceasta a menționat că nu poate anunța momentan procentul cu care vor fi mărite pensiile însă în scurt timp va oferi toate detaliile necesare.

„Un răspuns clar pe această temă va veni foarte curând, când Ministerul Finanţelor va încheia bilanţul cheltuielilor, respectiv situaţia încasărilor după această perioadă de pandemie. Am avut mai multe discuţii cu colegii mei. Dorinţa noastră este să nu alimentăm – prin eu ştiu ce cifre sau păreri, sau dorinţe, că dorinţă avem, vă asigur de acest lucru – o dezbatere…

Colegul meu, domnul ministru al Finanţelor, are poza cu schimbările care apar de la o zi, la alta, de la o săptămână, la alta, a încasărilor la buget şi a posibilităţii pe care bugetul o are după această perioadă grea.”, a declarat Violeta Alexandru.

Codrin Ștefănescu, atac devastator la Violeta Alexandru: „Sinistra de la Muncă habar n-are habar pe ce lume trăieste!“

Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu lansează un atac devastator, pe pagina sa de Facebook, la adresa adresa ministrului Muncii, Violeta Alexandru.

„Sinistra de la Muncā habar n-are habar pe ce lume trāieste! Azi a anuntat cā economia duduie si doar 14 mii de români si-au pierdut locul de muncā! Doamne fereste! Unde ii gāsiti, Ludovice? Numai in industria hotelierā, baruri, terase si restaurante stau pe tusā peste 600 mii de oameni. La ei se adaugā distribuitori, transportatori, producātori, mecanici, etc. Se duce naibii totul, Ludovice! Si voi sunteti principalii autori ai dezastrului!”, scrie Ștefănescu pe Facebook.

Codrin Ștefănescu, atac devastator: E haos general şi se vede clar!

Social-democratul Codrin Ștefănescu a lansat un atac și la adresa guvernului PNL. Acesta spună că Guvernul și comitetul de urgență a făcut totul ”praf și pulbere”, iar că economia României este în colaps. Anunțul a fost făcut de social-democrat pe pagina personală de Facebook.

„E haos general şi se vede clar! Guvernul liberal şi comitetul ăla de urgente au făcut totul praf şi pulbere! Economia e în colaps, sute de mii de români fără loc de muncă, afacerile private sunt blocate,lumea-i în depresie. Iar ei fac poze cu ambulanţe, raportări sinistre şi ireale, imagine proastă în toată lumea. Avem cel mai idiot guvern din istoria României!”, scrie Codrin Ştefănescu pe Facebook.

Comentarii
  • Pai de ce ba cacanarule??? Nu ti-a adus Dulapu Ranjit 80 de miliarde???? nu zicei ca-s mai multi bani decat ai visat??? Slugoi ipocrit sper sa ajungi sa-ti depinda viata de miziriile pe care le faci.

Adauga un comentariu