Prima pagină » Cancan » Mădălin Ionescu a lăsat-o singură pe Cristina Șișcanu în fața altarului. De ce a făcut acest gest controversat

Mădălin Ionescu a lăsat-o singură pe Cristina Șișcanu în fața altarului. De ce a făcut acest gest controversat

23 apr. 2024, 14:24,
BZI.ro, în Cancan

Mădălin Ionescu a lăsat-o singură pe Cristina Șișcanu în fața altarului, la slujba de mulțumire, după ce au împlinit 13 ani de mariaj. Ceremonia a fost marcată de o serie de dificultăți pentru prezentatorul TV, care a culminat cu abandonarea soției sale în fața altarului.

Cristina Șișcanu a adus bucurie în sufletele fanilor săi prin împărtășirea unor clipe de neuitate de la o ceremonie specială organizată alături de soțul ei, Mădălin Ionescu, într-o biserică.

Mădălin Ionescu a lăsat-o singură pe Cristina Șișcanu în fața altarului

Vedeta a distribuit fotografii și filmări de la ceremonie, oferind fanilor o perspectivă personală asupra evenimentului petrecut alături de nași și copii.

“Slujba din biserică a fost organizată pentru a aduce mulțumire și binecuvântare pentru căsnicia lor, iar Cristina Șișcanu a împărtășit cu cei care o urmăresc pe rețelele de socializare și detalii amuzante despre ceea ce s-a întâmplat în timpul ceremoniei. Prezentatoarea TV a povestit momentele prin care ea și soțul ei au trecut, stârnind amuzamentul celor care urmăresc contul său de socializare.

Cu toate acestea, unii au considerat gestul lui Mădălin Ionescu ca fiind lipsit de respect. „A început slujba, dar «mirele» Mădălin avea treabă (i se spărsese ecranul telefonului)… Am rămas singură în fața altarului… doar cu nașa. Suna alarma de acasă și l-a contactat firma de securitate, părintele începuse slujba! I s-a spart și ecranul telefonului, i-a căzut și o lentilă de la ochelari!”, a scris Cristina Șișcanu, în dreptul imaginilor de la biserică, din timpul slujbei.

Care a fost semnificația ceremoniei

Cristina Șișcanu a detaliat, în aceeași postare, semnificația ceremoniei, evidențiind prezența copiilor și a nașilor de cununie. Această ceremonie marchează un simbol al dăruirii reciproce și a unității familiei, consolidând căsnicia lor care a înfruntat cu succes 13 ani.

„Aceasta este ținuta mea pentru evenimentul de astăzi, slujba de mulțumire pentru căsnicia noastră, facem 13 ani marți de când ne-am căsătorit și facem această slujbă de mulțumire alături de copii și de nași.(…) După aceea vom lua masa împreună, cu toții, la un restaurant și sunt așa emoționată și mulțumesc lui Dumnezeu pentru faptul că ne-a adus împreună pe mine și pe Mădălin și pentru că trăim în armonie, asta e important”, a adăugat vedeta.

În timpul ceremoniei, Mădălin Ionescu a lăsat-o singură pe Cristina Șișcanu în fața altarului deoarece a întâmpinat niște probleme cu telefonul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *