Prima pagină » Cancan » Ce vârstă are Cristina Șișcanu? Ce secrete ascunde frumoasa soție a lui Mădălin Ionescu

Ce vârstă are Cristina Șișcanu? Ce secrete ascunde frumoasa soție a lui Mădălin Ionescu

09 nov. 2021, 13:01,
BZI.ro, în Cancan

Este mereu zâmbitoare și afișează o ținută impecabilă, însă puțini sunt cei care știu ce vârstă are Cristina Șișcanu. Vedeta și-a construit o carieră de succes în televiziune și are mulți admiratori dornici să afle ce secrete ascunde frumoasa soție a lui Mădălin Ionescu. 

Cristina Șișcanu, o femeie de succes la o vârstă surprinzătoare

Până la 37 de ani, Cristina Șișcanu a avut parte de nenumărate experiențe de viață. Vedeta a mărturisit că a trecut de-a lungul timpului prin momente dificile, dar fiecare problemă a făcut-o mai puternică. 

Soția celebrului moderator tv Mădălin Ionescu are o carieră în televiziune de peste un deceniu. Tânăra originară din Republica Moldova a lucrat mai întâi ca reporter de teren, apoi a primit postul de realizator de emisiuni. 

Căsătoria cu faimosul prezentator i-a adus și mai multă celebritate, cuplul fiind în atenția publicului o perioadă îndelungată.

Chiar dacă în prezent se bucură de succes, fiind extrem de activă pe Facebook, Cristina Șișcanu s-a confruntat în trecut cu mai multe probleme. Absolventă a Facultății de Drept, aceasta nu a reușit niciodată să profeseze în domeniu deoarece nu și-a obținut la timp cetățenia română. Ulterior, și-a îndreptat atenția spre cealaltă mare pasiune și anume televiziunea. 

Se pare că din viața vedetei nu au lipsit nici scandalurile izbucnite în presă. Unul dintre acestea a fost declanșat de o postare a frumoasei prezentatoare pe contul de Instagram. Mai mulți internauți au criticat-o pe soția lui Mădălin Ionescu după ce au observat un detaliu rușinos într-una din fotografii.

În ultima vreme, Cristina Șișcanu s-a retras din lumea publică și și-a îndreptat atenția către mediul online. Frumoasa prezentatoare realizează emisiuni de succes cu invitați celebri, reușind să aibă un număr uriaș de urmăritori.

„Eu realizez de două ori pe săptămână o emisiune online pe care o puteţi urmări pe pagina mea de Facebook. Să ştiţi că nu este simplu de pregătit, necesită multă muncă, exact că un show tv. Eu am nevoie de două-trei zile ca să pun totul la punct pentru o singură ediţie.”, a precizat aceasta.

Tot în spațiul virtual își desfășoară activitatea și îndrăgitul moderator Mădălin Ionescu. Astfel, cei doi reușesc să îmbine planul profesional cu cel personal, ocupându-se în același timp de educația copiilor.

Dramele neștiute din viața soției lui Mădălin Ionescu

Dincolo de zâmbetul afișat, se pare că frumoasa Cristina Șișcanu ascunde mai multe secrete. Vedeta a recunoscut că uneori a fost nevoită să facă sacrificii pentru a reuși pe plan profesional sau pentru a depăși răutățile celor din jur.

„Nimic în viaţă nu mi s-a dat uşor. Tot ce am obţinut a fost prin muncă, luptă, sacrificiu. Am suferit, am învăţat, am mers înainte. Nu m-am oprit niciodată, chiar dacă am căzut. Aşa am reuşit să îmi construiesc un psihic puternic şi un echilibru emoţional.”

Cristina Șișcanu a vorbit în cadrul unui interviu și despre problemele de sănătate ale lui Filip, băiatul din prima căsătorie a lui Mădălin Ionescu. Frumoasa vedetă are o relație extrem de apropiată cu fiul moderatorului și suferă alături de el. Cristina Șișcanu a povestit un episod dureros din viața copilului care se confruntă cu multe dificultăți:

“A fost un caz alarmant, acum ceva timp, chiar pe strada noastră. Filip se juca mereu cu un vecin al nostru, de-o vârstă cu el. Se înţelegeau foarte bine şi erau de nedespărţit. La un moment dat însă, fratele băieţelului l-a certat de faţă cu Filip. I-a poruncit practic să nu se mai joace niciodată cu el că nu vorbeşte bine, că nu ţine obiectele cum trebuie în mână. Iar puştiul respectiv nu s-a mai apropiat de Filip de atunci, l-a ocolit. A fost o mare lovitură, o traumă pentru el. L-am dus la logoped, la psiholog, dar degeaba. 

Din momentul acela, când a fost jignit aşa, nu s-a mai apropiat de un copil care să nu fie special. Din când în când mai merge cu mama în Moldova, de unde sunt eu, şi acolo se simte bine, în largul lui, că oamenii sunt mai calzi şi primitori”, a declarat Cristina Șișcanu la acea vreme.

La vârsta de 37 de ani, Cristina Șișcanu are o experiență vastă în televiziune, o carieră de succes și o familie de care este tare mândră. În pofida problemelor cu care s-a confruntat, frumoasa prezentatoare a reușit să se reinventeze de fiecare dată, iar în prezent este extrem de apreciată în mediul online unde activează.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *