Cancan

Magda Pălimariu nu a dorit să își facă operații estetice. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa prezentatoare

Publicat: 16 feb. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Magda Pălimariu nu a dorit să își facă operații estetice. Cum reușește să se mențină în formă frumoasa prezentatoare
Frumoasa prezentatoare Magda Pălimariu a refuzat până acum să își facă operații estetice.

Celebra prezentatoare Magda Pălimariu nu a dorit să își facă operații estetice. Până în prezent, vedeta nu a apelat la ajutorul esteticienilor și se mândrește cu un fizic de invidiat. Aceasta face furori de fiecare dată când apare la pupitrul știrilor, spre încântarea tuturor. Mereu atentă cu aparițiile publice, Magda Pălimariu este prezență răvășitoare la evenimentele mondene. Iată cum reușește să se mențină în formă frumoasa prezentatoare de la Pro Tv.

Magda Pălimariu a refuzat să își facă operații estetice

Magda Pălimariu este una dintre cele mai frumoase prezentatoare din România. Vedeta atrage privirile tuturor la rubrica meteo pe care o prezintă, iar fotografiile sexy de pe rețelele de socializare au un număr impresionant de urmăritori.

Frumoasa prezentatoare este posesoarea unui corp perfect și arată spectaculos. Puțini sunt cei care știu că Magda Pălimariu a cochetat cu modellingul înainte de a avea succes în televiziune. Surprinzător pentru admiratori a fost faptul că aceasta nu și-a făcut până acum vreo operație estetică. Vedeta a mărturisit că nu este împotriva intervențiilor și nu exclude ca pe viitor să apeleze la ajutorul medicilor esteticieni dacă va fi nevoie.

,,Nu sunt împotriva lor, ba chiar dacă pe cineva ajută să capete încredere în sine mi se pare o decizie bună. Personal, nu aş fi de acord cu lucruri exagerate. Nu am apelat la intervenţii estetice, însă nu spun nu pe viitor.”, a declarat prezentatoarea de la Pro Tv.

La vârsta de 42 de ani, Magda Pălimariu are o siluetă fără cusur și atrage privirile tuturor. O altă vedetă din showbiz-ul autohton care nu ține cont de vârstă și se bucură din plin de viață este cântăreața Diana Matei. De asemenea, artista Andreea Antonescu își surprinde fanii cu ținutele sexy care îi pun în evidență formele perfecte. La rândul ei, Elena Gheorghe este o artistă la înălțime și arată spectaculos, spre încântarea admiratorilor.

Dincolo de cariera de succes în televiziune, Magda Pălimariu a avut parte de multe provocări în plan personal. Vedeta nu are copii și a trecut printr-un mariaj eșuat. De curând aceasta s-a recăsătorit și și-a găsit fericirea alături de un om de afaceri celebru.

Cum reușește să arate atât de bine celebra prezentatoare

Puțini sunt cei care știu că frumoasa Magda Pălimariu, prezentatoarea meteo de la Pro Tv, a cochetat cu modellingul înainte de a debuta în televiziune. Aceasta s-a remarcat de la primele apariții publice, având în vedere fizicul fără cusur și atitudinea pozitivă.

În cadrul unui interviu, Magda Pălimariu a vorbit despre pasiunile ei dinainte de a deveni celebră la tv.

,,Nu mi-am dorit niciodată să am neapărat o carieră în modeling, pot spune că, la momentul respectiv, a fost mai mult ca un hobby. Cred că ceea ce fac acum mă împlinește, merg cu drag la muncă, sunt mândră de colegii mei și de tot ceea ce înseamnă Știrile PRO TV. Mă bucur să lucrez alături de o echipă credibilă și care face lucruri minunate.

De mică mi-a plăcut să cânt şi să dansez. Am cochetat de-a lungul timpului cu asta, dar nu la nivel profesionist. În 2017, am făcut câteva antrenamente în sala de dans, dar mai mult pentru starea mea de bine, pentru condiţia fizică – poate chiar ca o alternativă la sala de fitness, dar şi pentru atitudinea şi eleganţa în mişcare.”, a mărturisit acesta.

La vârsta de 42 de ani, Magda Pălimariu se mențină în formă și este extrem de apreciată pentru frumusețe și naturalețe. Prezentatoarea a dezvăluit recent cum reușește să arate atât de bine.

,,Am renunţat la diete şi nici nu mă mai frustrez, interzicându-mi lucruri. Dacă am poftă de ceva dulce – mănânc. Dar cred că este foarte important să învăţăm să avem un echilibru alimentar, să ştim să gustăm (nu să ne săturăm) şi să introducem mişcarea în activitatea noastră. Eu, de exemplu, prefer să fac pilates, dar îmi place şi să dansez sau să fac plimbări lungi – aşa reuşesc să menţin şi greutatea.”, a precizat frumoasa prezentatoare.

O altă vedetă din showbiz-ul autohton, care a trecut prin transformări spectaculoase este Diana Enache. Aceasta și-a schimbat stilul vestimentar și tunsoarea, iar recent a făcut furori la un eveniment monden. Și prezentatoarea Roxana Vașniuc își surprinde admiratorii cu fotografii în ipostaze provocatoare. Aceasta nu ezită să își etaleze formele perfecte pe rețelele de socializare.

Frumoasa prezentatoare Magda Pălimariu a refuzat până acum să își facă operații estetice. Vedeta are un fizic de invidiat și atrage privirile tuturor. Aceasta se bucură în prezent de aprecierea publicului și de cariera impresionantă în televiziune.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu