Cancan

Magda Vasiliu, despre rolul de mamă singură. Ce spune prezentatoarea de știri despre problemele în căsnicie

Publicat: 25 nov. 2021
Magda Vasiliu
Fosta prezentatoare de știri Magda Vasiliu își crește fiul singură și locuiește în Italia.

Magda Vasiliu, vedeta de la Prima Tv, a vorbit despre rolul de mamă singură. Îndrăgita moderatoare a avut parte în ultimii ani de experiențe nefericite. După ce a trecut prin trei divorțuri scandaloase, aceasta a aflat că băiatul ei suferă de o boală necruțătoare. Magda Vasiliu a decis să plece din țară pentru tratamentul fiului ei, Vlad, însă a avut parte de alte experiențe tragice. Ce spune prezentatoarea de știri despre problemele în căsnicie este de-a dreptul surprinzător.

Magda Vasiliu își crește singură fiul

Fosta prezentatoare de știri de la Prima Tv a fost greu încercată în ultimii ani. Magda Vasiliu are o carieră de succes în televiziune, dar puțini sunt cei care știu dramele prin care a trecut vedeta.

În urmă cu câțiva ani, fiul acesteia a fost diagnosticat cu cancer osos, însă problema a fost agravată după ce băiețelul a căzut de pe bicicletă și s-a accidentat. Magda Vasiliu a povestit la vremea respectivă despre tragicul eveniment.

„Mami, am căzut cu bicicletă, nu-mi mai pot mişca piciorul drept. Vino!» Şi m-am dus la casa vecinilor, acolo unde Vlad plecase cu doar o jumătate de oră mai devreme. L am găsit pe jos, cu piciorul drept îndoit în mod nefiresc. Acelaşi picior la care are proteză. Nu ştiu când am sunat la salvare şi nu-mi aduc aminte ce le am spus exact. Ştiu doar că în cinci minute au fost acolo, l-au suit pe targă şi am plecat spre spitalul din Viterbo.

Rezultatul: fractură de femur. La acelaşi picior… Mi se părea ireal. N-avea cum să fie aşa. O doctoriţă îmi spune: «Aranjăm acum transferul la Roma, la Bambino Gesu». Având în vedere istoricul lui medical e cel mai bine aşa. Şi atunci mi-a venit în cap ideea cruntă că fractura lui Vlad ar putea fi una patologică. Că boala s-a întors”, a declarat fosta prezentatoare de la Prima Tv.

Magda Vasiliu a trecut prin trei căsnicii eșuate și în prezent își crește singură fiul. Aceasta s-a mutat în Italia cu băiatul ei pentru a-i oferi acestuia îngrijirile medicale de care are nevoie.

Ce spune vedeta despre cele trei căsnicii eșuate

Magda Vasiliu a avut parte de relații tumultoase și de căsnicii care s-au destrămat. Fosta prezentatoare de știri a trecut prin trei divorțuri, ultimul fiind de Cosmin Stoian. Vedeta a precizat faptul că decizia de separare a fost de comun acord și că nu a acceptat niciodată să facă vreun compromis.

„Este o decizie pe care am luat-o de comun acord și pe care nu îmi doresc să o comentez, pentru că nu este nimic spectaculos. La un moment dat prioritățile se schimbă, țelurile se schimbă. Așa cum a fost mutatul în Italia, apoi boala lui Vlad. Probabil că la un moment dat apar tot felul de lucruri, așa că am decis fiecare să mergem pe drumul lui. (…)

Probabil ăsta e motivul pentru care acum sunt singură. Nu accept compromisul, mai ales în ceea ce privește viața personală. Pentru că nimeni nu trăiește de două ori.”, a declarat prezentatoarea de știri.

Magda Vasiliu a mai fost căsătorită cu baritonul Valentin Vasiliu, dar după doi ani de mariaj au divorțat. Al doilea soț a fost Andrei Vintilescu, tatăl fiului ei, apoi a urmat căsnicia cu Cosmin Stoian, încheiată tot cu un divorț.

În prezent, prezentatoarea de știri Magda Vasiliu își crește fiul singură și locuiește în Italia. Aceasta a renunțat la televiziune pentru a fi alături de băiatul ei care are probleme de sănătate. 

Adauga un comentariu