Cancan ultimă oră

Maia Morgenstern, detalii halucinante despre agresiunile la care a fost supusă după ce a jucat în ,,Patimile lui Hristos”

Publicat: 28 nov. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Maia Morgenstern detalii halucinante despre agresiunile la care a fost supusă după ce a jucat în Patimile lui Hristos
Maia Morgenstern a povestit cu ochii în lacrimi că a fost agresată

Maia Morgenstern şi-a deschis sufletul în cadrul unui interviu şi a povestit prin ce momente dificile a trecut, după ce a interpretat-o pe Fecioara Măria, în filmul „Patimile lui Hristos”. Artista mărturisește că a fost agresată din cauza faptului că interpretat o figură simbolică pentru creștinism.

Invitată la podcastul lui Mihai Morar, actrița a vorbit despre prejudecățile cu care s-a confruntat din cauza faptului că este evreică.

Maia Morgenstern a povestit cu ochii în lacrimi că a fost agresată din cauză că o evreică a interpretat un personaj simbolic pentru creștinism. De asemenea şi producătorii au fost criticați din acelaşi motiv.

„Am fost scuipată și zgâriată”

„Sunt bântuită de emoții și așa va fi, depind de percepția și de acceptarea celorlalți. Și-atunci ce am eu de făcut? Să mă pregătesc. Frica mi-a arătat care sunt zonele sensibile, vulnerabile, nepregătite, unde trebuie insistat, după părerea mea. Așa aș face eu, așa mi-a fost mie bine, așa m-am simțit apărată, pregătită, respectând pe cei care vin în fața mea. A fost complicat, am fost și agresată la propriu, și fizic, și scuipată, și zgâriată. Eu cred ca au fost furtuni, nedreptăți, lucruri, care m-au durut la fel de tare, poate mai mult”, a mai spus Maia Morgenstern.

Maia Morgenstern, ameninţată cu moartea

La începutul anului, celebra actriţă a primit un mail semnat de „partidul AUR” în care este ameninţată cu moartea, după ce ar fi vorbit despre antisemiţi.

Actriţa a publicat şi expeditorul mail-ului, iar subiectul mesajul se numeşte „O plângere, dacă nu vă supăraţi, de la un cetăţean îngrijorat”. Ameninţările o vizează atât pe actriță, cât și pe familia acesteia.

” Sunteți o adunătură de proști și am vrut să vă anunț că intenționez s-o omor pe nenorocita aia de Maia Morgenstern pentru că a îndrăznit să vorbească împotriva prietenului meu, pentru că a stârnit ceva.

Tipa asta nenorocită, @#@$% asta a avut tupeul să vorbească împotriva prietenului meu, ey? O să-ți spun că această jidancă are zilele ei numărate. În numele prietenului meu, vă pot promite că intenționez să-i dau foc teatrului vostru idiot de idiq, violand-o pe fiica lui Morgenstern, Calabria. Omorând fiecare actor din această gaură murdară de șobolani. Omorându-vă pe fiecare dintre voi, pentru ca ați făcut atâta tam-tam despre ce ia spus prietenului meu.

„Nimeni din țara asta un va mai vorbi despre ea”

Nenorocito de jidancă, pleacă naibii din țara mea, Maia. Vreau să spui cât de murdară și inumană este. Și nu mă voi opri până nu va fi jupuită de vie. Până când escapada ei murdară de sala va fi complet întoarsă cu susul în jos, familia el aruncată într-o nenorocită de tabără de munca. Intenționez să o arunc într-o cameră de gazare, într-un cuptor murdar unde o voi arde pe ea și pe copii ei murdari.

Îți spun eu, adun o mică comunitate de oameni cu minte similară, indivizi și oameni din cartierul meu şi vă anunț dacă îndrăznește să vorbească din nou despre antisemiți. O voi face să tacă pentru totdeauna de data asta. Nimeni din țara asta nu va mai vorbi despre @#%^ asta urată și dezgustătoare atâta timp cât trăiește”, se arată în scrisoare.

Adauga un comentariu