Prima pagină » Cancan » Mama lui Jador a spus sincer ce crede despre Oana Ciocan. Logodnica manelistului era de față

Mama lui Jador a spus sincer ce crede despre Oana Ciocan. Logodnica manelistului era de față

04 iun. 2024, 15:22,
BZI.ro, în Cancan

Jador și Oana Ciocan sunt împreună de aproximativ o jumătate de an, însă aceasta i-a cunoscut, deja, părinții. Relația lor a avansat extrem de repede și devine din ce în ce mai serioasă pe zi ce trece.

Jador are o relație specială cu părinții lui, iar Oana Ciocan, viitoarea lui soție, nu se lasă mai prejos. Tânăra nu doar că i-a cunoscut părinții, dar și petrecere timp cu aceștia, dovadă fiind unul dintre clipurile pe care artistul le-a postat pe contul său de TikTok.

Mama lui Jador o apreciază pe Oana Ciocan

Oana Ciocan a cucerit-o total pe mama lui Jador, care îi mulțumește lui Dumnezeu pentru faptul că i-a dat o asemenea noră. Femeia este extrem de bucuroasă pentru fiul ei, având doar cuvinte de laudă la adresa acesteia.

Mai mult decât atât, din moment ce logodna celor doi a avut loc, în timpul unei ediții Survivor All Stars, cei doi au vorbit și despre copii, iar mama artistului este nerăbdătoare să își cunoască nepoțeii pe care speră ca cei doi să îi facă în viitorul apropiat.

​„M-am rugat la Dumnezeu și Dumnezeu mi-a dat o binecuvântare. Frumusețe! Dumnezeu a dat. Îi dă Domnul și pe aceia, trebuie să ne dea și nouă un nepoțel, doi, trei, patru”, a spus mama lui Jador.

Tatăl lui Jador nu crede că nunta va avea loc

Dacă mama lui Jador este foarte încântată de ceea ce fiul ei trăiește alături de logodnica sa, nu același lucru îl putem spune și despre tatăl fostului Faimos.

Romeo Dumitrache a mărturisit, în cadrul unui interviu, că, în ciuda logodnei, fiul lui le-a spus tuturor fostelor iubite cât de mult le iubește, ceea nu îl face să creadă că vor rămâne împreună prea mult timp.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *