Actualitate

Managerul Spitalului Victor Babeș trage un semnal de alarmă! Spitalul se umple de pacienţi COVID-19! Suntem în valul 4

Publicat: 05 aug. 2021
Simin Aysel Florescu, managerul Spitalului Victor Babeș din București
Managerul Simin Aysel Florescu susține faptul că Spitalul Victor Babeș se umple de pacienți confirmați pozitiv cu COVID-19

Managerul Spitalului Victor Babeș, medicul Simin Aysel Florescu trage un semnal de alarmă şi spune că spitalul deja a început să se umple cu pacienţi bolnavi de COVID-19. Managerul explică faptul că sunt mulţi tineri fără comorbilități dar şi cu pacienţi bătrâni care dezvoltă forme severe ale bolii. Medicul susţine că deja suntem în valul 4 de COVID-19 iar pacienţii sunt persoane care nu s-au vaccinat.

Valul 4 pare să vină cu paşi repezi în România, iar specialiştii atrag atenţia asupra faptului că putem să ajungem la mii de cazuri pe zi de bolnavi de COVID-19.

Managerul Spitalului Victor Babeș, Simin Aysel Florescu susţine că unitatea medicală se umple cu pacienţi COVID-19

În contextul în care în ultima perioadă s-a observat o creștere a numărului de cazuri de îmbolnăviri cu COVID-19, managerul Spitalului Victor Babeș menţionează faptul că spitalul pe care îl administrează începe deja să se umple cu pacineti tineri dar şi cu bătrâni care au contactat COVID-19.

Medicul Simin Aysel Florescu susţine faptul că cei care refuză să se vaccineze împotriva COVID-19 de teama efectelor secundare ar trebui să se gândească la faptul că: „Ce e mai advers decât moartea prin sufocare de COVID?”

” ‘Suntem pe val’, îmi spune medicul şef de gardă de azi, Elena N. … ‘pe valul 4’, adaugă ea, râzând nervos……

Pe bune, iar se umple spitalul. Cu cine? Cu pacienți, mai ales tineri, fără comorbiditati, dar și mai vârstnici, cu forme severe și critice de COVID; ce au aceștia în comun? Virusul mutant Delta, forma critică de boală și faptul că nu sunt vaccinați.

Păi de ce nu sunt vaccinați? Vaccin e peste tot, de toate felurile, e gratis și la pachet cu prezenţa unei echipe medicale.

Și atunci de ce nu sunt vaccinați?

Pentru că ‘nu cred în vaccin’ . Zău? Vaccinul este un produs medical palpabil, însoțit de dovezi ştiinţifice, nu este obiect de crez mistic!!!! Hello!! În paracetamol credeți?

Și atunci de ce nu sunt vaccinați?

Pentru că le e frică de ‘efecte adverse’. Zău? Mai advers decât moartea prin sufocare din COVID?

ȘI atunci de ce nu sunt vaccinați?

Pentru că nu cred în doctori. Hello, doctorii sunt specializați în medicină, nu în religie!! Nu trebuie să ” credeţi”, ci să ascultați argumentele lor medicale și să luați o hotărâre cu creierul ăla bun, nu cu ăla din paleolitic.

Și atunci de ce nu sunt vaccinați?

Vor să moară sau să fie legați de un tub de oxigen pe viață? Vor să tremure de frică pentru viața familiilor și prietenilor lor? Nu cred.

Și atunci de ce nu vă vaccinați?

Hai, până nu vă ia ca din oală.

Vaccinați-vă, dați-vă și dați-le celor din jur șansa la viață și sănătate.

Dacă tot nu vreți, să nu ziceți că nu aţi știut la ce vă expuneți.

Noi v-am spus…” a conchis managerul Spitalului Victor Babeș.

Specialiştii trag un semnal de alarmă referitor la valul 4 de COVID-19

De altfel, specialiştii români au tras numeroase semnale de alarmă referitor la apariţia în spaţiul român al valului 4 de COVID-19. De exemplu, medicul Emilian Imbri susţine că putem ajunge la mii de cazuri zilnice de COVID-19 iar vaccinarea este singura modalitate prin care putem evita adevărate tragedii:

„Se vehiculează printre specialiști, epidemiologi și virusologi, că vom ajunge probabil la 1.500 de cazuri pe zi. E posibil, dar nu poți să dai o dată exactă. Dacă faceți un calcul matematic, o să constatați că putem depăși 5.000-6.000 pe zi, avem de unde, apropo de populația care ar putea fi expusă”, a declarat la o televiziune de știri medicul Emilian Imbri.

Ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă şi-a exprimat punctul de vedere susţinând că valul al patrulea va fi pentru cei nevaccinaţi:

„Cred că sub un procent dintre persoanele vaccinate s-au îmbolnăvit, cel puţin din datele pe care le-a transmis CNCAV. Ce ştim este că, de exemplu, din pacienţii infectaţi cu tulpina Delta avem trei decese confirmate la ultima raportare a INSP şi niciunul dintre aceştia nu era vaccinat. Acest val patru va fi, de fapt, un val al nevaccinaţilor, aceştia vor fi principalii afectaţi”, a spus Ioana Mihăilă la Digi24 pe data de 19 iulie 2021.

Comentarii
  • Epidemia a scos la iveală o categorie de medici dornici sa se bage în seama! În loc de vedetism neprofesionist, mai bine și-ar face treaba în liniste, ar avea coloana vertebrala, ar fi liberi în gindire cercetând critic datele experimentale furnizate de altii.ln stilul asta de oi speriate, conduse de un Arafat, ajungem în evul mediu!!

  • Sporul de 2500 lei pentru covid încă se primește in spitale! Cum sa renunți așa ușor la el pe lângă salariile de peste 2000 euro cu gărzi!

Adauga un comentariu